Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Не ви се случило некогаш да не видите човек пред себе?
Ми се случило мене, обично петок или сабота навечер, ама тоа после неколку вотки.
А, на овој натпревар Меси не повраќаше, така да веројатно нема пиено. :D

Ако му се случело на КР7 че сме зборувале цело време? Зборувајте за вас, јас со вакви банални работи не би се занимавал.[DOUBLEPOST=1402938496][/DOUBLEPOST]Не се отвора официјалната страна, ама спорт.ес и мундодепортиво велат дека е официјално. Аирлија за играчов, мислам дека е паметен трансфер.

Последно уредено од модератор:
Тер Штеген
Алвес- ?-Пике-Алба
Бускец
Ракитиќ-Иниеста
Алексис-Меси- Нејмар

Ова е најлудата формација што ја имам постирано , ама појма немам каде ќе го ставиме Ракитиќ.

Ракитич можеме и како лево крило да го играме.[DOUBLEPOST=1402952361][/DOUBLEPOST]Противник во Гампер купот годинава ќе ни биде мексиканскиот шампион, Клуб Леон, клубот во кој игра Рафа Маркез. (y)

Последно уредено:
Тер Штеген
Алвес- ?-Пике-Алба
Бускец
Ракитиќ-Иниеста
Алексис-Меси- Нејмар

Ова е најлудата формација што ја имам постирано , ама појма немам каде ќе го ставиме Ракитиќ.
Ракитич си е добар таму, ама Алвеш повеќе од сигурно си оди. Така да ни треба уште десен бек, 2 стопери, напаѓач и средњак ако си оди Чави.
Сепак мислам дека само еден стопер ќе купиме.

Конечно јак изведувач на прекини, ајде уште некој јак одбранбен и да почне :drk:

Cesc: "I talked with Zubizaretta and the president to tell them that I wanted to leave. The president tried to stop me." [cope][DOUBLEPOST=1402966477][/DOUBLEPOST]
BqP2fMGCYAAtS8y.jpg

Тројцата со наградите за најдобар играч на натпреварот!

Cesc: "I talked with Zubizaretta and the president to tell them that I wanted to leave. The president tried to stop me. "
Добро што не го убедил .[DOUBLEPOST=1403008827][/DOUBLEPOST]
Barcelona are within striking distance of sealing a deal to bring Gonzalo Higuain back to 'La Liga'. Following some extremely hush-hush negotiations, Luis Enrique's new-look Barça frontline is close to taking shape.

The forward has agreed terms at the Camp Nou and now the two clubs are haggling over the fee.

Последно уредено од модератор:
Cesc: "Xavi and Puyol decided to take a step aside, to be closer to their families, to move away from all the pressure."

Педерче испадна Фабрегас со изјавава, сигурно не е среќен што беше срање и што на ниеден Барса фан нема да му недостига. Не знам сега што се меша и дава изјави за тим во кој што не игра повеќе. Ако е точно ова што го вели дека и Чави си оди, ќе треба убава пара да се дава за негова замена кога веќе го испуштивме Тијаго лани, Цеск не го сметам за негова замена, го немаше тој квалитет. Коке е идеална опција, ама ќе биде изгор скап.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom