Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Е ај да видиме дали Меси се чувал за светското.

Меси нигде го нема, изгуби топки. што порани беше невозможно, не ни се потруди да се врати назад.

Заклучок Меси не се чувал за СП туку е паднат во форма или си има некој проблем.

Ќе даде 2 гола против Иран и 3 против Нигерија и ќе биде Бог, D10S, вонземјанин, најдобар во историјата, motherfucker..........

Кој ја гледаше Аргентина-Босна може да сфати дека не е работата дека Меси е шеф во Барса и заради него не се донесува напаѓач. БАШ НАПРОТИВ, од голот што го постигна Меси, може да се заклучи дека за неговата игра е баш неопходно Барса да донесе 9-ка играч, баш таков каков што е Игуаин во Аргентина.

Аргентина има топ тим, само потребно е да се среди тактиката. Онаа средина која од првото полувреме ја играше Сабела е истата онаа од квалификациите, густа, безидејна, која не дава резултат. Понатаму, од кога ја растерети и стана флуидна следуваа сите успеси. Меси и Игуаин, Меси и Лавеци се одличен тандем. Видете го Маске на неговата позиција каква добра контрола има. Се согласувам со Че.
Ако ова со Игуаин е вистина, ќе има Барса огромна корист.

10404518_884798308204144_6966106738734247776_n.jpg
[DOUBLEPOST=1402877980][/DOUBLEPOST]Сите тројца Man Of The Match

10464284_659360707474214_5206128324647825550_n.jpg

И оваа одвратна слика никако да ми излегне од глава

Не знам, се освен доказ дека можеби потоа се поздравил со детето(откако се поздрави со судиите), нема да ми го поправи мислењето дека Меси залута со карактерот, не е тоа што беше. Што те кошта оти ќе му подадеш рака на тоа дете кое дошло да си го оствари сонот?! Ништо нема да го кошта, а на тоа дете ќе му значи екстремно многу...

И оваа одвратна слика никако да ми излегне од глава

Не знам, се освен доказ дека можеби потоа се поздравил со детето(откако се поздрави со судиите), нема да ми го поправи мислењето дека Меси залута со карактерот, не е тоа што беше. Што те кошта оти ќе му подадеш рака на тоа дете кое дошло да си го оствари сонот?! Ништо нема да го кошта, а на тоа дете ќе му значи екстремно многу...
SausageFest
54 minutes ago
ele foi cumprimentar o miúdo depois de ter cumprimentado os árbitros

Тој се поздрави со детето откако се поздрави судиите .

Видеото е постирано од Бразилец.

Не можам да најдам снимка од мечот , а вакви конструкции за понижување на Меси не се новост.

А што го коштало да се поздрави уште одма, демек прво поштовање да искаже кон судиите? Колку и да го сакам и да ми е икона во фудбалот сепак стана голем копук последниве неколку години...

А што го коштало да се поздрави уште одма, демек прво поштовање да искаже кон судиите? Колку и да го сакам и да ми е икона во фудбалот сепак стана голем копук последниве неколку години...
Aрен копук си.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom