Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Dan Petrescu (trener Al Arabija): "Xavi je potpisao predugovor s našim klubom. Razgovorao sam s njim i shvatio da se radi o sjajnom mladiću. Mislim da će ovdje zarađivati oko 8 miliona eura po sezoni."

Епа дечки сакавте ремонт :D

Ми се здрви мочта мене ко сфатив дека Чави зборувал било што со било кој друг клуб.:place: Ич не сакам да си оди.

Dan Petrescu (trener Al Arabija): "Xavi je potpisao predugovor s našim klubom. Razgovorao sam s njim i shvatio da se radi o sjajnom mladiću. Mislim da će ovdje zarađivati oko 8 miliona eura po sezoni."

Епа дечки сакавте ремонт :D
"Sport" пишува дека Барса нуди 25 милиони за Хуан Куадрадо, но Фиорентина бара 35 милиони. Исто така пишува дека самиот Куадрадо сака трансфер во Барса.
Ако дадат за овој волку пари нека се ебат у гз сите. 30 милиони за крило што кај нас ќе игра бек :facepalm:
Иначе немора да бараат замена за Чави ако си оди ама нека играат 4-2-3-1 :D

Ракитич - Иниеста
Санчез - Меси - Нејмар
Игуаин

Ракитич - Бускетс
Меси - Иниеста - Нејмар
Санчез​

Кога ќе размислиш колку офанзивни бекови имаме, не е лоша опција 4-2-3-1. Буски стандард дефанзивно, а Иван бокс ту бокс.

Баравме ремонт, ова е ремонт. Не е ремонт продавање само на 2-3 играчи кои и онака немаат улога во екипата(пример Тељо, ЏДС, Афелај).
Ремонт е кога ќе ги продадеш првите 3ца капитени на екипата
BqWiHRACMAEa3d8.jpg

Ramzi ‏@footballmood 14m
Out: Valdes, Puyol, Alves(?), Xavi(?), Cesc, Tello (?), Pedro(?), Cuenca(?), Afelay(?), JDS(?), Song(?)...That's not change, that's rebirth.

Ако се земе Куадрадо Ракитич ќе мора да покрива таму десно. Бускетс стандард подефанзивно и нема да биде лоша таа комбинација. Само за тоа ќе мора 9ка, пошо не гледам ништо друго освен Куадрадо да го искористиме за добрите центаршутеви. Значи на хартија Меси ќе игра лево крило, а ќе биде цело време у средина, Куадрадо десно и центаршутеви... Вака би изгледало нешто:

-------- Пиќе - Маркињос ------------
---- Ракитич - Бускетс ------ Алба
------------------------ Иниеста -----------
Куадрадо - Меси ------------Нејмар
-------------------- Игуани ----------------

Абе шо се мачиш со овие шеми, дај контактирајте го екстрим, фанот на Реал, да изработи една Paint формација :icon_lol:
И плус составот не ти е јасен, не е дефинирано со колку играчи ќе се игра, требало да напишеш колку игуани ќе има во нападот. Дали една игуана, две игуани, три, четири..... :icon_mrgr:

Абе шо се мачиш со овие шеми, дај контактирајте го екстрим, фанот на Реал, да изработи една Paint формација :icon_lol:
И плус составот не ти е јасен, не е дефинирано со колку играчи ќе се игра, требало да напишеш колку игуани ќе има во нападот. Дали една игуана, две игуани, три, четири..... :icon_mrgr:
Една, една :D

Како и секогаш одлична одлука на Зубизарета

El héroe mexicano ante Brasil fue ofrecido gratis al Barça hace unas semanas

Не знам дали се спомна претходно, Гамперот оваа година ќе се игра против Леон, клубот на Рафа Маркез на 18 август.

@Ернесто ЧЕ Гевара

10390181_798699156821621_2372532429271739517_n.jpg

Nakon što je, navodno, odbio pružiti ruku dječaku prije početka utakmice protiv Bosne i Hercegovine, Messi se ispričao, rekavši da nikada ne bi učinio nešto takvo, jer ima sina i nećaka, a spomenutog dječaka je pozvao u hotel argentinske reprezentacije, gdje se fotografisao s njim.

Не знам кое е детево али тоа од снимката не е 100%. :)

Иначе, убеден сум во тоа дека Меси не го ни примети / виде детето па затоа не се ни поздрави со него.

Друго, не сакам Чави да си иде. Заслужува он, ние а и клубот да ја заврши кариерата во него.
Тапа ми е такви легенди да не ја завршуваат кариерата во клубот во кој играат 20 и кусур години.
Не знам кој е најголем кривец за таквата негова одлука, само знам дека се подруго ( подобро ) ќе беше да не беше оваа управа.

Че ќе биде човекот кој ќе му го дотера паметот на Меси.:D

Не ми се верува ова за Чави. Мислам дека останува уште една. Кога си одеше Пујол даде таква некоја изјава во таа смисла. Свесен е и сам дека за неговата позиција нема адекватна замена, не верувам дека би си отишол без наследник.
Од друга страна он е таква легенда што не можам да кажам ништо против него. Има дадено многу за Барса, затоа секоја одлука, каква и да донесе нема ништо да кажам. Среќен сум што имам живеено во неговото време.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom