Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Давид Луиз би бил идеален за барса,знам дека некогаш прави киксови али добар е,знае со топка,брз е и е многу борбен.Не ми се верува дека Мурињо би ни го продал така лесно али да се надеваме дека ке го земеме.Ако не нека земат некој анонимец па може ке ја изгураме сезонава со некој таков o_O
Плус го имаме и капитенот,кој се надевам дека барем сезонава ке биде фит и ке се пензионира со трофеј во ЛШ :)
Ако распали Нејмар покрај Меси нема да ни треба одбрана :cool:

Давид Луиз нема да игра вечерва против Реал Мадрид поради повреда:icon_lol:
--- надополнето: 7 август 2013 во 22:08 ---

Нема ли некаква можност по овој да тргнат:love:

Ливерпул барале 23 милиони за Агер, а нашиве пратиле понуда од 17 :icon_lol:
Давид Луиз нема да игра вечерва против Реал :icon_lol:

Се вртат ралични муабети не се знае кој е точен.
Според Дејли меил, Челзи одбиле од Барса 40 милиони фунти за Луиз и рекле да не ни помислуваат на втора понуда.
Според Мундо депортиво, специјалистот за трансфери на Барса Санлехи се вратил од Лондон, во средата зборел со Луиз а овој сакал ова лето да дојде во Барса.
А од Ливерпул со изјава.
Rodgers (coach Liverpool): "There were big clubs looking to sign Agger, but he told me he'll be at Liverpool for as long as I want him to.
Ова ќе биде поголема сапуница и од трансферот на Фабре.:)

David Luiz will soon, possibly on Monday, meet with Chelsea to explain his wish to join Barcelona. Barcelona made a first bid of 20+5M. [md]

Martino: "We're showing some signs, regarding ball recovery, high pressing and direct attacks, that make me feel satisfied."

Чим на Челзи им треба повеќе од 24 саати да одговорат на понудата за Луиз се крчка нешто таму...

Чим на Челзи им треба повеќе од 24 саати да одговорат на понудата за Луиз се крчка нешто таму...

Ако мислиш на понудата од 20-25м, уште сабајле имаше дека е одбиена

Мурињо за понудата од Барса за Луиз:

“It’s lost time for them. My advice to them is to go to the second player on their list because they are wasting their time.”
“We don’t want to lose our best players. No chance.”

Не, Донев не навива за Барса. :D

AKo беше Донев уште поубо, вака Hank, Stipsburg, Zedd, Iceboy, од тие што ги читам низ други теми. Можеби и некој од наведенива да не навива за Каталонциве, но не е толку страшно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom