Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Според пишувањата на медиумите од Шпанија, Тата (или како му е името) се одлучил за тоа да се купи дефанзивец од Англија а изборот е од овие

The alternatives for main centre back options David Luiz and Agger are Kompany (City), Vertonghen (Tottenham) and Vermaelen (Arsenal)

Според пишувањата на медиумите од Шпанија, Тата (или како му е името) се одлучил за тоа да се купи дефанзивец од Англија а изборот е од овие

The alternatives for main centre back options David Luiz and Agger are Kompany (City), Vertonghen (Tottenham) and Vermaelen (Arsenal)

Изгледа Челзи се спремни да продаваат чим уште вчера пуштија муабет дека Баерн понудил 40 милиони. Сакаат да дигнат цена.

Нормално, Барса разбрала од Румениге и Пеп до сега дека Баерн нема никаква намера да купува играч така што си знаат што треба да направат. Понуда околу 45 милиони ќе биде доволна за Луиз. Само што Росел ќе почне од 25 за да се ценка цело лето...

земање светска класа халф, разигрување и вклопување во тимот на Сонг , Цеск и Алексис - приоритет и најголеми засилувања на Барса сезонава

Колку чотек изеде за само 10 минути, нема да ми биди чудно ако се расплачи на сред утакмица некогаш.

Многу е кревок во дуели, мора малку физички да се среди. Го буткаат го носат. Ама има време прва му е. :) Инаку еве едно интересно видео.

За инат на мене ли игра добро Роберто на пријателски ?

Добар потег на кралот !

Мора да набаци некое мускулче Нејмар, иначе ќе лета како партал по терените.

Mи се чини дека падна повеќе пати од минути што изигра...

Колку само му се радувам на овој С.Роберто :) како изигра вчера,секоја чест.Детево има огромен потенцијал и мислам дека ако му дадат шанса ке не изненади сите.
Покрај него доста добар беше и А.Санчез,кој се гледа дека ја има вратено самодовербата и е доста поагресивен,имаше интересни дриблинзи и додавања.Од Санчез годинава очекувам многу,минимум дабл-дабл :) според мене 15тина гола и исто толку асистенции.
Сонг беше интересен за гледање,упатуваше доста храбри пасови(нешто што Чави лани требаше почесто да го прави) али % на точни не му беше баш сјаен.
Одбраната килава,Монтоја направи грешка и заради него падна гол,но имаше и асистенција.Бартра не ми е за во Барса.Второ полувреме ставија еден нигер во одбрана незнам како се викаше(ако знае некој нека пише) мене ми делуваше подобар од Бартра и многу ме потсети на Л.Турам :)

Мен оф де меч-С.Роберто ;)
П.С. Нека му е честито дебито на Нејмар

Тата Мартино сака Дос Сантос да остане кај нас.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom