B
Beck's
Гостин
Изгледа Реина ќе биде наследникот на ВалдезSky Sports reporter Guillem Balague says Pepe Reina is willing to sign a 2-year deal with Barcelona.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Изгледа Реина ќе биде наследникот на ВалдезSky Sports reporter Guillem Balague says Pepe Reina is willing to sign a 2-year deal with Barcelona.![]()
Сам сака да си оди, никој не го брка. Има уште една год договор, ама на крај на сезонава реши да си оди.Валдез да го избркаш,а Реина да го донесеш ко наследник......
Опасни печурчиња мава тој што ги бира голманите у Барса![]()
Сам сака да си оди, никој не го брка. Има уште една год договор, ама на крај на сезонава реши да си оди.
Ок е тоа, решил нека си оди. Ама Реина не е за голман за Барса. Покрај сите тие можни имиња кои се споменуваат (Ханданович, Гуаита, Тер Штеген, Де Геа) овој е најлошото можно решение. Освен тоа стар е веќе. На тимов му треба голман на долг рок.Па уште подобро сам што сака...
Ок е тоа, решил нека си оди. Ама Реина не е за голман за Барса. Покрај сите тие можни имиња кои се споменуваат (Ханданович, Гуаита, Тер Штеген, Де Геа) овој е најлошото можно решение. Освен тоа стар е веќе. На тимов му треба голман на долг рок.
До некаде си во право ама не е баш толку просто.Сигурно најисплатливо им е да го донесат Реина, парите им се у прв поглед потоа квалитетот.
Тука е проблемот, барем од она што го пишуваат весниците. Станува збор за спротивни барања. Она што го бара Тито не го сакаат Росељ и Зуби и обратно. И затоа работава е вака затегната. Немаат единство при трансферите. Ова само докажува дека Тито е слаб авторитет и не може да искочи на крај со овие двајца, ниту пак они со него.Проблемот со тоа е што е против вољата на Тито. Ми изгледа како Росел и Зуби цело време да пробуваат да прават тоа што они сакаат, а не тоа што Тито го бара од нив.