Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
---------Хандановиќ----------
Алвеш - Пике - Хумелс - Алба
Чави - Бускетс - Иниеста
Меси - Агуеро - Нејмар

Ви прае мерак ? мене многу ..:)

Во однос на голман и Виља еве што изјавил Санчез Флорез (екс Атлетико)
"Guaita is calm, good in the air, good passing. Not always being starter has blocked his development."
"De Gea has everything needed to play at Barça. Modern goalkeeper. Technically he's fantastic."
"Villa is the best Spanish finisher, vital for any team. He can again be important for Barça."

Vilanova counts on Victor Valdes for next season, but the board wants to sell him. He has one year left on his contract.

Штопер
Besides Thiago Silva or Hummels, Barcelona could sign a second centre back this summer. They're interested in Roma's Marquinhos

---------Хандановиќ----------
Алвеш - Пике - Хумелс - Алба
Чави - Бускетс - Иниеста
Меси - Агуеро - Нејмар

Ви прае мерак ? мене многу ..:)
мене ова ми прај мерак

Ноер
Лам - Хумелс - Силва - Бејнс
Видал
Иниеста - Крос
Меси - Кавани - Нејмар
На мене па ова многу ми прави мерак:

Siobhan-Parekh-in-a-blue-bikini-bikini-sexy-babe-Siobhan-Parekh-Hot-Girl-hot-sunset-beach-boobs-hotsexy-%25D0%25A2%25D0%25B5%25CC%2588%25D1%2582%25D0%25BA%25D0%25B8-babes-linda-Boobies-cleavage-YUMMMMM-SEXY-TUMMY-Perfect-body-keiths-pics-Sexxxy-girl-sex-sexy-girl-hot-girl-sexy-hot-babe_large.jpg

Една многу добра сторија на Ел Мундо
En-Polonia-ya-han-vestido-de-a_54373145873_54115221163_170_228.jpg

И една многу лоша
Reina-celebra-un-gol-del-Liver_54373162574_51356729138_352_256.jpg

Ич не го сакам овој кловн, веројатно вака до Јуни ке си шпекулираме за сите квалитетни играчи во Европа. Единствено може има можност да се потпише со Нејмар овој месец

Реина:pos::tapp:

Иначе Левандовски е можда најдобриот напаѓач за Барселона, од овие што се спомнуваат најчесто. Доста е поразличен од еден Фалкао да кажеме или Нејмар. Не е нешто ептен висок, ама знае убаво да се загради, да избори простор, да отвара простор за други играчи.
Нема да кошта сигурно повеќе од 25 милиони. Уште една година од договорот има, така да мислам реално е да го земат. Само шансите да се тргне по него се сведени на 1 %.

Не е нешто ептен висок, ама знае убаво да се загради, да избори простор, да отвара простор за други играчи.
Што бе не е висок, 1.84м. е. :icon_mrgr: А тоа за нашата екипа(просечна висина) е екстремно висок играч. :icon_lol:

Јас би се согласил да биде привремено голман Реина, под услов парите наменети за голман да се пренасочат кон Левандовски или Агуеро. :)
Инаку на твитер почнаа муабети дека е пратена понуда до Тиаго Силва (40 милиони евра) Барса оди во директен контакт со него и неговиот агент.

Барселона во договор со Борусија за Матс Хумелс за 25 милиони евра, се чека одобрение на Тито!

Централниот дефанзивец на Борусија Дортмунд, Матс Хумелс, претставува сензација кај навивачите на Барса, но не е така и кај Тито. Тој преферира да го донесе Тијаго Силва (28) наместо Хумелс... сепак, останува да видиме дали Тито ќе го одобри овој трансфер!

Инаку, во вчерашното интервју за Билд, Хумелс изјави дека „веќе знае да зборува шпански“ и дека „никогаш не ветил дека целосно ќе го исполни договорот со Борусија (до 2017)“. Исто така, шлаг на тортата беше и фотографијата која вчера се појави низ социјалните мрежи на која е Хумелс со својата девојка Кејти, со неколку негови дресови од Германската репрезентација и.... со дрес од Барса!

Извор: Спорт.ес

И Тиаго и Хумелс се зверки, за кој и да се реши ќе бидем задоволен :)

И на крај ако не испадне ниеден од овие.....
Инаку еве ја таа слика од Хумелс...
164981_587836031241269_1741086855_n.jpg

Cekaat odobrenie od Tito ? Neka cekaat,ke docekaat...
Isto vaka cekaa odobrenie za Ozil od Pep,ama ovoj ne dade zeleno svetlo,kakva greska ej:tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom