Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Јас мислам дека треба да се задржи Ческ и да се игра почесто следната сезона на неговата позиција. Тешко ми е да признаам ама Чави е очаен можеби и повеќе од тоа така да треба да му се намали минутажата ептен. Ческ е уште млад и може да му служи уште многу на тимот. Оваа сезона има вкупно 44 настапи и на тие 13 голови и 11 асистенции што не е воопшто лошо!

Јас да ви се вметнам малку у менаџеров што го изигрававте последниве 4-5 страни со 3 прашања:
1. Зошто го продавате Монтоја?
2. Како тоа Цеск не е креативен?
3. Zedd брат Калински и Тони Стојановски нешо фамилија да не ти се па што почна Ческ место Цеск да пишуваш? :)

Ако не го сакате Цеск,слободно кажете ни :)

Ако не го сакате Цеск,слободно кажете ни :)
џек дајте го вие и алексис гратис ќе ви го додајме
--- надополнето: 3 мај 2013 во 18:51 ---
nova-barsa-.jpg

па дали и со овај тим можиме уште посилен баерн следната година да го тепаме?!

^ Каква интересна коинциденција. Новиот ДМФ ќе има слично име како стариот, само една буква различна. :)
Иначе тоа е тоа што го причам јас, овој состав погоре е одличен, ни фали само едно одлично десно крило, Педро веќе 2 ипол сезони не е во форма. Да се земе Хесус Навас или Николас Гаитан, ако не бива ниеден од нив, нека пробаат со Ди Марија, слушав на излезна врата од Реал е. :D

Видете бе кого сме испуштиле.:facepalm:
Salinas (ex-Barcelona): "Bakero recommended Barça to sign Lewandowski while coaching in Poland. In the end he went to Dortmund." [via md]

Iceboy Хаха од еден другар ми е тоа, а овие на МТВ не знам што викаат не сум гледал Барца на МТВ ниту еднаш оваа сезона.

Ческ - Цеск исто срање, различна буква

џек дајте го вие и алексис гратис ќе ви го додајме
--- надополнето: 3 мај 2013 во 18:51 ---
nova-barsa-.jpg

па дали и со овај тим можиме уште посилен баерн следната година да го тепаме?!
Ја би Силва пред Хумелс иако и овој е добар, и место Педро - Агуеро.
Инаку ако нема пари за уште еден напаѓач освен Нејмар зашо да не пробаме со Нани? не е лош има техника и плус игра со двете нози и шутира од далеку. Најефтина варијанта ќе ни биде и мислам дека нема да праи проблем ако седи на клупа.

Подобро да пробате да го вратите Роналдињо отколку да го купите ова лиглево....

da se nadevame deka remontot uspesen ke bide i vike od narednata sezona pak ke bidime isti kako minatite 3 4 godini

Joan Laporta (ex-president): "I have been thinking seriously about running for president again, but I didn't yet make a decision." [dpa]

Овој не му ја мисли многу, може и Роналдо да го земе :icon_lol:

Ја би Силва пред Хумелс иако и овој е добар, и место Педро - Агуеро.
Инаку ако нема пари за уште еден напаѓач освен Нејмар зашо да не пробаме со Нани? не е лош има техника и плус игра со двете нози и шутира од далеку. Најефтина варијанта ќе ни биде и мислам дека нема да праи проблем ако седи на клупа.
Ја би Хумелс пред Силва,иако мислам дека моментално не постои појак дефанзивец од Силва,меѓутоа Хумелс има 24 години и е помалку истрошен и помалку склон на повреди.Нека купат било кој од овие двајца ке бидам презадоволен (y)

Timot na Barsa za slednata sezona go zamisluvaat so Pedro vo prvite 11 :facepalm:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom