Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
ne se nervirajte mnogu decki,barem ne patime kolku nasite komsii:)
da ne sme vo nivna koza izminatite 4 5 godini:D

Ете ви една вест или шпекулација!

Santos forward Neymar (21) and PSG centre back Thiago Silva (28) are Barcelona's first main transfer targets for the summer. [sport]

Гуаита​
Алвес - Т.Силва - Пике - Алба​
Бускетс​
Чави - - Иниеста​
Педро - Меси - Нејмар​
Се се сведува на тоа што го зборував пред малку. Во тимот(доколку бидат донесени барем 1 голман, 1 стопер и 1 напаѓач), ни недостасува едно квалитетно десно крило. Ни Педро ни Санчез не заслужуваат да играат во први 11.

Спорт.ес пишуваат тоа што им наредува Росел, негов весник е тоа

А според Мундо Депортиво:

Barcelona plan to sell goalkeeper Victor Valdes (31) and forwards Alexis Sanchez (24) and David Villa (31) this summer. [md]

Педро едноставно не можам да го поднесам, еден продор не памтам од него последните 2 години. Кога трча со тие раширените раце ми доаѓа низ ТВ да му влезам.
:pos: Баш така трча брат,и како да го туркаат некој од назад и со тие рацете ко да забрзува при трчањето :eek:
Педро и Санчез,двајцата исти,крилни напаѓачи на ФК БАРСЕЛОНА а не знаат да дриблат барем еден одбранбен :confused:...Точка.....

По мое ама нема да биде вака предпоставјам.

Голмани : Валдес, Пинто аут - Тер Штеген, Куртоа ин.
Одбрана : Пујол, Абидал, Маскерано, Бартра аут - Хамелс, Ракитски, Ботиа ин.
Средина : Џонатан аут - Никој :) ин
Напад : Виља, Педро, Алексис, Куенка аут - Ројс, Јоветич/Агуеро.

3-5-2​
Куртоа​
Хамелс - Пике - Ракитски​
Бускетс - Чави​
Алвес - Иниеста - Алба​
Меси - Ројс​
Победнича Формација​

Поарно ќе беше некој да пуштеше торент да си ја симнеме Фудбал Менаџер 2013, за да не ја полниме темава. :pos:

А според Мундо Депортиво:

Barcelona plan to sell goalkeeper Victor Valdes (31) and forwards Alexis Sanchez (24) and David Villa (31) this summer. [md]
Еве ја насловната посветена на Барса
765382120.jpg

Филозофот сака да ги продаде Виља, Валдез и Санчез
Валдес верува во Тито
Тито најавува мала измена
Од овие да дојдат голман (Де Геа не верувам, Ферги не го дава, а и он изјави дека не сака да си оди), Хумелс и Нејмар, а ако ги продадат овие тројца Иско.

Зошто Иско? Може да игра десно крило?

Превод од Мундо Депортиво:

“Хумелс е најдобро позициониран да биде следниот центар бек на Барса. Единственото „но“ е тоа што Тито смета дека е бавен.

Ако болдираното не е доволна причина да не го купиш и да бараш друга опција не знам што е. Ама тоа е. Тито не ни може да влијае многу на изборот очигледно. Тоа што наумиле Росел и Зубизарета ќе се случи.

Целиот проблем со одбраната е тоа што централните бекови ни се спори ама нема врска ќе купиме уште еден спор централен бек затоа што му се свиѓа на Росел, а може и DMF да земеме да игра во одбрана. Глеј шо убаво испадна со Маскерано и Сонг.

Без еден од Компани или Силва може догодина да си играме Европа Лига, барем ќе имаме шанси да ја освоиме.

Седете си мирни, не чепкајте по Де Геа, да не ви ги киднапирам Меси и Иниеста, океј? :P

Ај видете како Педро игра во Шпанија, па како во Барселона. Во Шпанија сеуште е прв избор, а има далеку поголема конкуренција од Барселона. Секоја утакмица дава гол за репрезентацијата. На крај може да се постави прашањето, кој е проблемот? Мислам дека проблемот треба да се бара во Барселона, а не во Педро.

Ај видете како Педро игра во Шпанија, па како во Барселона. Во Шпанија сеуште е прв избор, а има далеку поголема конкуренција од Барселона. Секоја утакмица дава гол за репрезентацијата. На крај може да се постави прашањето, кој е проблемот? Мислам дека проблемот треба да се бара во Барселона, а не во Педро.

Дава голови затоа што нема толку дефанзивни задачи и игра поблиску до голот ама пак не игра ништо посебно.

Прв избор е во квалификации, а на првенствата не бил прв избор уште од светското 2010. Кај беше во финалето против Италија?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom