Блаугранец!
mes que un club!
Екипа на Пеп против екипата на Тито, футсал

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ko ke gledas vaka mal fudbal kolku pojako i poskilovano ti deluvet fudbalerive otkolku na golem.. Pique golgeteriste
Екипа на Пеп против екипата на Тито, футсал![]()
Абе може да се случи и да победиме утре ама денеска да ми понудат пораз со 1 разлика кај Баерн дома би прифатил одма.Вторник.......... ќе настрада Баерн....
Бартра треба да игра, нз Абидал дали би издржал пожесток натпревар. Некни го изигра цел, ама немаше некој притисок голем. Со Баерн нема да има простор и време за таков комфорт.Se uste se cudam koj ke igra odbrana![]()
Pike I Adriano ke igraat stoperi spored mene.
Lekot za baern e: pimplanje na topkata do besvest, da gi ubieme so posed, alba I alves da ne smeat da pominat centar, a najidealno spored mene bi bilo buskets I song dvajcata da igraat. Golema dupka ima pomegu buskets I zadnja linija. Da im ja umrtvime igrata, I od dva tri zicera so ke ni se pruzat da dademe gol.
Moj licen vpecatok e deka baern e malku vo oblaci, so ni odgovara, iako se mentalno najjaka ekipa, nesto mi kazuva deka vecer ke se soocat so realnosta.
Адриано не е ни во составот, не е во Минхен.Pike I Adriano ke igraat stoperi spored mene.