Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Kakovv vlez na nasitee igracistaa,kakvo srce pokazaa kakva zelba za pobeda !!! uste vo prvite dve minuti znaev deka ke dadat eden kup golaa koga gi gledav kako igratt i kolku se trudat celiot treperev i bev mnogu sreken sto povtorno se vratija na nivo! neka ni e cestito i uste mnogu vakvi pobedi :)

Грешка направи Маскерано, но изигра страшен натпревар .... Од мене има повисока оцена од Пиќе, овој освен воздушните дуели , многу несигурен беше во ситуации кога Милан напаѓаше особено при крајот на натпреварот ....

Сега ке го колнеше како да ти убил пола фамилија Маскерано да не го уби атмосферата Нианг...

Што му фалеше денеска на Маске ?? Имаше супер партија. Тони или не знам кој беше стави и изјава од Роура зашто го избрале да игра прва, ради пасовите ако памтам добро ?
Инаку дајте бе клип од Роура харлем шејк кога се радува, не го видов тоа ми рикна дебилниот стрим. :pos:

proxyr.jpg

:)

Tw Rio Ferdinand (Man United): " Total football! Well done Barca *Applause icon* " [@rioferdy5]

Прво нека ни е честот пласманот во 1/4 финале и јас се надевам на некој појак противник Баерн/Јуве/Дортмунд да покажиме кој сме и шо сме (Реал ги чуваме за во 1/2 :D) Ова е дефинитивно најдобрата утакмица шо ја имаме изиграно па уште од финалето 2011 со УТД според мене сите беа беспрекорни, ваков пресинг ме потсејкат на та сезона и мотивација, не ги остадоја да дишет играчите на Милан, Меси покажа дека му требит сосем малце простор за да блеснит, најголема заслуга за то беше поставувањето на Вила како ЦФ нз дали приметивте ама формација беше иста како шо ја предвидуваја со Дани како крило,Педро лево Меси лажна 9ка а Вила шпиц и се виде разлика отколку со Фабре средина,Иниеста крило и Меси без толкава слобода во играта, Педро беше малце изгубен ама држеше константен пресинг и се трудеше немојме да му замериме исто така и Маске можеби киксна за ситуацијата на Нианг 1в1 ама беше тој со ја пресече топката при 3тиот гол.. сега со Тито назад уште посилни и вака друго.. замислете ситуација да не поминевме вечерва и да ни останеше само ЛаЛига формало да се доиграт.. барем за мене ке беше големо разочарување и кој ке чекаше до следната сезона на ЛШ(зато верни фаној на Барса не ја отпишвите др пат пред време, коментари дека сме имале само 10 % шанси за пролаз,невозможно е да дајме 3 или 4 гола, а да не примиме ниту 1.. ево се оствари токму вечерва... REMUNTADA i Visca El Barca

За сите во фан клубов

Не знам за вас , ама ја имам голема верба во тимов и мислам дека против Милан ќе покажат зошто се најдобар тим последнава деценија .
Има доста време до натпреварот со Милан , за со Депортиво може да играат со искомбиниран состав па затоа ќе можат да се спремат и психички и физички , а до 12 -ти мислам дека ке најдат и некоја добра тактика . Ќе има време да се размисли добро на тој план и кога сите најмалку очекуваат да возвратат на најдобар можен начин и да им ги затворат муцките на сите хејтери .

:свиркам::свиркам: Знаев

Не знам како преживеав вечерва,но после ова ќе кажам само нешто... Фала ви момци за се,верувавме во вас а вие ни вративте на најдобар можен начин :vozbud::vozbud::vozbud: и да не поминевме вечерва јас ќе бев горд на овој тим,бидејќи одиграа со срце и изгинаа на теренот.. играта перфектна 10/10, и поздрав до сите хејтери на Меси кој го бараа каде е прошлиот меч,а тој денес ги поздрави со 2 гола... и поради тоа е единствен, такви фудбалери како него и како Роналдињо тешко се наоѓаат.. немам веќе што да кажам сеуште ме држи возбудата.. :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Моментот кога Меси го постигнува вториот гол, сите истрчуваат по него да го прослават голот, ОСВЕН капитенот Чави кој истрча накај Маскерано кој тагуваше поради грешката што ја направи која ќе го чинеше тимот многу!

Mes Que Un Club!

556949_10151494401220306_626405993_n.png

Освен целокупно добрата игра и мотивираноста од сите, уште две работи беа многу важни, феноменалниот пресинг и играњето на Виља како шпиц. Меси добива додатен простор со Виља како истурен напаѓач, нешто што мора да се земе во предвид на следните натпревари.

Падот на Барселона бе :pos: ама не се секирајте ние сме во пад уште од 1993, ве водиме :sneaky: честито нека ви е, она вчера многу ќе придонесе за попозитивна атмосфера и стопер на лето обавезно а не проекти како Маске и Сонг.

definitivno za maskerano najdobar natprevar sezonava,pedro kako i obicno zaguben,drugite standard perfekt:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom