- Член од
- 26 февруари 2013
- Мислења
- 116
- Поени од реакции
- 31
Kakovv vlez na nasitee igracistaa,kakvo srce pokazaa kakva zelba za pobeda !!! uste vo prvite dve minuti znaev deka ke dadat eden kup golaa koga gi gledav kako igratt i kolku se trudat celiot treperev i bev mnogu sreken sto povtorno se vratija na nivo! neka ni e cestito i uste mnogu vakvi pobedi 

) Ова е дефинитивно најдобрата утакмица шо ја имаме изиграно па уште од финалето 2011 со УТД според мене сите беа беспрекорни, ваков пресинг ме потсејкат на та сезона и мотивација, не ги остадоја да дишет играчите на Милан, Меси покажа дека му требит сосем малце простор за да блеснит, најголема заслуга за то беше поставувањето на Вила како ЦФ нз дали приметивте ама формација беше иста како шо ја предвидуваја со Дани како крило,Педро лево Меси лажна 9ка а Вила шпиц и се виде разлика отколку со Фабре средина,Иниеста крило и Меси без толкава слобода во играта, Педро беше малце изгубен ама држеше константен пресинг и се трудеше немојме да му замериме исто така и Маске можеби киксна за ситуацијата на Нианг 1в1 ама беше тој со ја пресече топката при 3тиот гол.. сега со Тито назад уште посилни и вака друго.. замислете ситуација да не поминевме вечерва и да ни останеше само ЛаЛига формало да се доиграт.. барем за мене ке беше големо разочарување и кој ке чекаше до следната сезона на ЛШ(зато верни фаној на Барса не ја отпишвите др пат пред време, коментари дека сме имале само 10 % шанси за пролаз,невозможно е да дајме 3 или 4 гола, а да не примиме ниту 1.. ево се оствари токму вечерва... REMUNTADA i Visca El Barca

честито нека ви е, она вчера многу ќе придонесе за попозитивна атмосфера и стопер на лето обавезно а не проекти како Маске и Сонг.