Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Villa Villa Villa Villa maravilla!!!

Значи дремеше, дремеше цела утакмица, додека не му се отвори една шанса и бум! Тоа е тоа што ни фалеше првата утакмица - напаѓач.

Пишав пост снема батерија на лаптопов кабелот којзнае каде летнал при сета таа радост...едвај одам од нервози и радости, ама се исплати мме оддамна ваква не ме израдувале :vozbud:

nba_g_love_gb1_400.jpg
поарно педери кај шо се лапат да ми пуштеше

Osven pobedata najsvetla tocka na natprevar koga pozolte Pedro, ne igra naredniot natprevar, a se nadevam nema da go vidam vo igra ova sezona.

Villa:love: Kolku samo so strast igra

Што да кажам сеа, ме издемантираа максимално :)
Честитки и одиме понатаму!

Доктор Бускетс :cuc:

Ниту еден најмал чекор што го правеше на теренот не му беше погрешен, се тие додавања прецизни ниту еден сантиметар полево или подесно, неверојатен е!

А ете и официјално немало изгубена топка вечерва!

Busquets recovered 13 balls tonight and was the only Barcelona player who didn't lose any

Иначе само прочитајте што вели Нианг:

Niang (AC Milan): "Barça were impressive. It was as if they were playing with 22 players. In first half, we were running around like madmen"

"Messi had a great day. When he plays like this, it is impossible to catch him."

Не знам шо да напишам................
2 натпревари по ред не примаме гол! :icon_mrgr:

Да, знам. Го избрав најглупавото да го напишам. :icon_lol:

ПОБЕДААААААААА... Е, ОВА Е РЕМУНТАДА!

Значи игравме со ИСТИТЕ 11 како во ФИНАЛЕТО од ЛШ 2011та против Јунајтед(со единствена разлика Алба место Абидал).
Досега, мислам дека финалето на Вембли беше најдобра утакмица на оваа генерација. Оваа вечер, можеби изиграа подобро и од тогаш.
Какво залагање, какво трчење... :cuc: Буквално изгинаа на терен. Првите 20 минути = :cuc::cuc:

И.. освен што составите беа исти(Вембли 2011та и вечерва) и што Барса одигра маестрално и на 2та натпревара, има уште нешто интересно. Погодокот на Меси вечерва, на асистенција на Иниеста, е речиси ист како оној од финалето на ЛШ 2011. :вонзем:

Го обожавам типацот на мојот нов аватар, душа дава за тимот !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom