Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
743812233.gif

BFMhr70CQAE8p-k.jpg

Bravo za BARCELONA im ja zatna muckata na tie "analiticarite" koi jadea mnogu poslednive denovi.

P.S: ve molam toj Pedro ne e veke za kaj vas mnogu e los igrac sekoj pas mu e gresen ne znae da drzi topka ni da sutira ni da dribla, samo trca kako muva bez glava mi se povraka koga go gledam covekot :facepalm:

Што бе Педро изгубен? Цела утакмица трчаше во одбрана по Абате, а во напад се лепеше до аут линијата, со што го привлечуваше Абате да стои до него со што имаше доста поголем простор во средина за Иниеста.

Фантастична утакмица беше тоа вчера. Последен пат толку се дерев на manita :icon_lol:

Сега едно лагано 1/4 финале сакам после овој трилер. Порто би било сосема океј. Не сакам против Галатасарај, затоа што ги симпатизирам и нема потреба да бидат без шанси уште пред да почне утакмицата. Подалеку од Јувентус и ПСЖ (нешто ми вика дека овие ќе ги извлечеме). Доста Италијани за оваа сезона.
Од друга страна ако се паднеме со Борусија или Баерн, знам дека ќе гледаме 2 страшни утакмици, со многу шанси и голови.
Ел Класико нема да си дозволи УЕФА уште во 1/4 финале.

Nemoj da me ebes za Pedro be, pa takva slaba utakmica ja ne pamtam od vremeto na Oleguer. Ednas samo mu izbega na Abate i iako bese pred nego ovoj posledniot go prestigna. Nit ima fizicka sila nit sprint, ko muva bez glava mi izgleda ko trca so tie racete rasireni

Која е сличноста помеѓу диносаурусите и хејтерите на Меси ?
- Никој не знае каде се сега.

Се зезате за Педро?
Педро синоќа колку трчаше и колку простор отвараше не сте ни свесни. Не дојде во шанси бидејќи тој и Виља често пати ја одвлекуваа одбраната на Милан во шеснаестерецот(и отвораа простор за шут и комбинаторика).Да не говорам за тоа колку работеше во дефанзива со неговата неуморност и констатен притисок на одбрамбените од Милан.Педро изигра супер синоќа,нема што да му се замери,си ја заврши работата перфектно.

Уфф... Каква корпа, искрено дури жал ми падна... Да би бил на место на Меси би му пратил еден дрес по пошта... Иначе причина за ,,корпава'' е поради тоа што Меси уште во тунел се договорил да ги смени дресовите со Мексес, а не како што пишуваат по интернет глупости...
--- надополнето: 13 март 2013 во 13:55 ---
:cool:
578186_553124771385572_573552761_n.jpg

Уфф... Каква корпа, искрено дури жал ми падна... Да би бил на место на Меси би му пратил еден дрес по пошта... Иначе причина за ,,корпава'' е поради тоа што Меси уште во тунел се договорил да ги смени дресовите со Мексес, а не како што пишуваат по интернет глупости...
Ова е стварно глупо и педерски од страна на Меси, не му личи арогантност, освен ако како што велиш не му го ветил на Мексес.

Ова е стварно глупо и педерски од страна на Меси, не му личи арогантност, освен ако како што велиш не му го ветил на Мексес.
Малце лош е моментот да и паѓа глупо, ама сите знаеме не е Меси таков плус уште во тунел се договорил со Мексес па неиде никако ... Иначе добар потег би било стварно да му прати дрес или нешто ...

Македонец до коска: ако читаш а најверојатно читаш, убиј се одма ајде!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom