Johnny Tran
You OK, Freckles?
- Член од
- 25 јануари 2011
- Мислења
- 1.943
- Поени од реакции
- 1.363
нека му се множат, сепак требаше иниеста да ја земе, али што е тука е 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па искрено во 2010 не ја заслужи а ова година би рекол парцијално со ИниестаБраќа не дека играчов не ви е звер, зверови се и двајцата со Роналдо.
Досега наградата ја освојуваше оној што има успеси и на клубски/репрезентативен план. Еве сега гледам и онака ја давале и пепел ако не освоиш. А од спротива другиов звер беше најдобар стрелец, ја освои Ла Лига, и стигна до полуфинале со Португалија.
Предходните три години ја заслужи.
Оваа не.
Меѓутоа не очекувам од вас реално да погледнете на работите. Искрено.
Па искрено во 2010 не ја заслужи а ова година би рекол парцијално со Иниеста
Грешка си дека репер за балон д‘ор се головите. Пак че повторам, она шо Иниеста го прај за Барса и Шпанија неможи да се измери во бројки(асистенции, голови), туку само со восхит!Nezasluzeno ke bese ako osvojuvacot bese Iniesta.Navistina ne moze da se sporeduva so Messi i Ronaldo.Zboruvam za ova nagrada koja e individualna,kade pred se ide faktot GOL....Taka da greska imate tie koj mislite deka Iniesta trebalo da osovi....
Cestitki do kralot na fudbalot,samo uste ednas da ja dobie da zaokruzi da 5ka i poveke ne treba....
Sega moze da se koncentriraat za triplete sezonaava....
Znam drugar znam,no Iniesta bese povreden poveke mecevi minatata sezona,nikade ne bese koga e vo prasane Barcelona.Vo ova nagrada kako kandidat vleze samo posle osvojuvaneto na evropskoto.Поздравче
![]()
--- надополнето: 7 јануари 2013 во 20:45 ---
Грешка си дека репер за балон д‘ор се головите. Пак че повторам, она шо Иниеста го прај за Барса и Шпанија неможи да се измери во бројки(асистенции, голови), туку само со восхит!