Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
нека му се множат, сепак требаше иниеста да ја земе, али што е тука е :cuc:

Браќа не дека играчов не ви е звер, зверови се и двајцата со Роналдо.

Досега наградата ја освојуваше оној што има успеси и на клубски/репрезентативен план. Еве сега гледам и онака ја давале и пепел ако не освоиш. А од спротива другиов звер беше најдобар стрелец, ја освои Ла Лига, и стигна до полуфинале со Португалија.

Предходните три години ја заслужи.
Оваа не.

Меѓутоа не очекувам од вас реално да погледнете на работите. Искрено.

BAB1cG6CMAEV3XY.jpg:large

582436_10151376787915469_921492444_n.png

Нека ми пишат по ПП фановиве на Реал Мадрид кога некој играч на Реал ќе освои 4 златни топки, по можност во низа.... :cool:

Браво , Браво , Браво .... Искрено сеедно ми беше кој од Иниеста и Лео ќе ја добие наградата, ама реално , додека Лионел Меси е во фудбалот, наградата нема смисла ..... ТОЈ Е НАЈДОБАР НА СИТЕ ВРЕМИЊА !!!!

Браќа не дека играчов не ви е звер, зверови се и двајцата со Роналдо.

Досега наградата ја освојуваше оној што има успеси и на клубски/репрезентативен план. Еве сега гледам и онака ја давале и пепел ако не освоиш. А од спротива другиов звер беше најдобар стрелец, ја освои Ла Лига, и стигна до полуфинале со Португалија.

Предходните три години ја заслужи.
Оваа не.

Меѓутоа не очекувам од вас реално да погледнете на работите. Искрено.
Па искрено во 2010 не ја заслужи а ова година би рекол парцијално со Иниеста

Па искрено во 2010 не ја заслужи а ова година би рекол парцијално со Иниеста

И 2010 ја заслужи, мана на тој избор по мене е тоа што Снајдер не беше во топ 3, иначе Меси и таа година индивидуално бааги одскокнуваше од останатите.

Nezasluzeno ke bese ako osvojuvacot bese Iniesta.Navistina ne moze da se sporeduva so Messi i Ronaldo.Zboruvam za ova nagrada koja e individualna,kade pred se ide faktot GOL....Taka da greska imate tie koj mislite deka Iniesta trebalo da osovi....
Cestitki do kralot na fudbalot,samo uste ednas da ja dobie da zaokruzi da 5ka i poveke ne treba;) ....
Sega moze da se koncentriraat za triplete sezonaava....

Поздравче:)
163358_10151376790405469_515555673_n.jpg

--- надополнето: 7 јануари 2013 во 20:45 ---
Nezasluzeno ke bese ako osvojuvacot bese Iniesta.Navistina ne moze da se sporeduva so Messi i Ronaldo.Zboruvam za ova nagrada koja e individualna,kade pred se ide faktot GOL....Taka da greska imate tie koj mislite deka Iniesta trebalo da osovi....
Cestitki do kralot na fudbalot,samo uste ednas da ja dobie da zaokruzi da 5ka i poveke ne treba;) ....
Sega moze da se koncentriraat za triplete sezonaava....
Грешка си дека репер за балон д‘ор се головите. Пак че повторам, она шо Иниеста го прај за Барса и Шпанија неможи да се измери во бројки(асистенции, голови), туку само со восхит!

Поздравче:)
163358_10151376790405469_515555673_n.jpg

--- надополнето: 7 јануари 2013 во 20:45 ---

Грешка си дека репер за балон д‘ор се головите. Пак че повторам, она шо Иниеста го прај за Барса и Шпанија неможи да се измери во бројки(асистенции, голови), туку само со восхит!
Znam drugar znam,no Iniesta bese povreden poveke mecevi minatata sezona,nikade ne bese koga e vo prasane Barcelona.Vo ova nagrada kako kandidat vleze samo posle osvojuvaneto na evropskoto.

Критериум за оваа награда е да си најдобар!

А најдобар значи да постигнуваш голови, да даваш асистенции, да го восхитуваш светот со играта која ја прикажуваш.

Затоа гласаат селекторите, капитените и спортските новинари. Кој сака нека каже што сака ама не може да ме убеди дека селекторите и играчите кои гласаат не знаат да го изберат најдобриот!

Иначе каде му е крајот на овој бе!!

fwfvi.jpg

Bosna i Hercegovina: kapetan Emir Spahić (Messi 5, Falcao 3, Xavi 1); izbornik Safet Sušić (Ronaldo 5, Messi 3, Ramos 1); novinar Ahmed Burić (Messi 5, Drogba 3, Ronaldo 1)

Hrvatska: kapetan Darijo Srna (Messi 5, Casillas 3, Ramos 1); izbornik Igor Štimac (Ronaldo 5, Messi 3, Casillas 1); novinar Zdravko Reić (Ronaldo 5, Iniesta 3, Messi 1)

Makedonija: kapetan Goran Pandev (Messi 5, van Persie 3, Xavi 1); izbornik Čedomir Janevski (Messi 5, Casillas 3, Pirlo 1); novinar Boro Timkovski (Iniesta 5, Ronaldo 3, Messi 1)

Crna Gora: kapetan Mirko Vučinić (Buffon 5, Pirlo 3, Ibrahimović 1); izbornik Branko Brnović (Messi 5, Iniesta 3, Ronaldo 1); novinar Danilo Mitrović (Xavi 5, Ronaldo 3, Messi 1)

Srbija: kapetan Branislav Ivanović (Ronaldo 5, Drogba 3, Messi 1); izbornik Siniša Mihajlović (Messi 5, Ibrahimović 3, Ronaldo 1); novinar Vladimir Novak (Messi 5, Falcao 3, Ronaldo 1)

Slovenija: kapetan Samir Handanovič (Messi 5, Ronaldo 3, Xavi 1); izbornik Slaviša Stojanovič (Ronaldo 5, Messi 3, Xavi 1); novinar Andrej Stare (Ronaldo 5, Messi 3, Pirlo 1)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom