Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Dosadno:)
Messi se poveke igra na sredina kako kreator,dali go razmisluvaat od drugata sezona kako zamena za Xavi ?;)
Inace tie pasovi pomegu Messi i Iniesta:drk:
Pique ko vo starite vremina....Mnogu sum sreken za Pedro,mnogu ni e potreben negoviot golgeterski instinkt....

Ах што би сакал и во второ да продолжат со ист ритам, но очигледно е, ќе го спуштат ритмот!

Сите играат добро, а и Алвес е добар.
Се надевам во второ ќе влезе Виља, но сигурно ќе влезе и еден од Тељо или Алексис :)

Толку играат добро момците шо со 4 гола не ми е сигурна прво повеќе од второ на тикетот

Тељо не е на клупа мислам? Не дека Еспањол се репер али Барса каква игра покажа у 30 минути. Б Р А В О ! *станувам и давам аплауз

Ах што би сакал и во второ да продолжат со ист ритам, но очигледно е, ќе го спуштат ритмот!

Сите играат добро, а и Алвес е добар.
Се надевам во второ ќе влезе Виља, но сигурно ќе влезе и еден од Тељо или Алексис :)

Мислам дека Тељо не е ни на клупата, а и јас сакав да го видам.
--- надополнето: 6 јануари 2013 во 20:38 ---

Судијава, осет да се немало за предност..

Ептен рутинирано го изиграа второво, иако Педро постигна уште два гола, вкупно 4-ри, ( линиски судија кој те ебе ) :icon_lol:
Одлично ќе му дојдат двата регуларни гола на Педро за зголемување на самодовербата.

Го израмнивме сопствениот рекорд од сезона 2010-2011 по вкупно бодови во една полусезона со утакмица мањак, следната против Малага можност да се сруши овој рекорд.

Се на се, добра партија од Барса, посебно одлични беа првите 30 минути.

Знам дека е против Еспањол ама првото полувреме беше сериозно добро. Одамна не сум видел толку доминантна игра без проблеми во одбраната и опасност по голот од сите страни.

Ама затоа се покажа зошто Виља и Санчез се на клупа. Двајцата играа како изгубени.

Ако Педро успее да си ја врати формата не ни бега петката во ЛШ.

Иниеста стандард го сакам на средината ама последниве неколку утакмици што ги изигра како крило му беа буквално бриљантни. Секој допир со топката и влагање у шеснаестерец му се потенцијална шанса за местење на гол...
Одлично делува Барса во средината со триото Чави, Бускетс и Цеск а Иниеста на крилната позиција.

Одлична игра, прекрасна доминација, маестрална изведба. Се ова се однесува за првото полувреме, ама немам лоши зборови ни за вторите 45 минути. Едноставно, момците ја кренаа ногата од педалото за гас, намалија малку, битно не примивме ни еден гол, во второ дадовме уште 2 гола(поништени, мислам и 2та неправедно). Педро одличен, Меси стандард одличен, Иниеста брилијантен, Цеск и Бускетс најдобри вечерва, Алба стандард-вистински спринтер, како мотор да има вградено. :)
Единствени грешки на овој натпревар беа само глупоста на Пике(кога Валдес маестрално одбрани '1 на 1' ситуација) и неколкуте смешни обиди на Алвес за шут или центаршут. :D

Valdez 1 na 1 situacija e kral,mu nema ramen za takva odbrana....
Kolku krivo mi ide koga Messi sutira perfekten sloboden udar a ke pogodi precka ili stativa ne mozam da opisam so zborovi....
Bravo za taktikata na Tito,ako imame siguren rezultat da ne se zamarame mnogu (da postigneme 7,8 golovi) i za dzabe da se umori timot.Ne deka ne sakavme da postigneme poveke golovi,no ocigledno bese deka timot ne skase trosi energija za dzabe.Samo vaka moze da zemame trojna titula. Messi istotaka ne se zamara veke da postigne gol po sekoja cena,ne vleguva vo rizicni driblinzi posle siguren rezultat,toa mi se dopaga zatoa sto doprva ke idat jakite natprevari.....
Kakov maestralen pas na Messi kon Cesc pomegu3 fudbaleri:vozbud:,steta sto liniskiot krena za ofsajt a ni o nemase od toa.....
Se nadevam deka Pedrito ke pocne da dava golovi,mnogu ni e potreben.....
Nekoj pogore napisa za Iniesta kako krilo.Da,izgleda Tito najde mesto vo timot za Cesc a pritoa da ne ja gusi sredinata kako sto napravi Pep so formacijata 3-4-3....Cesc odlicen na mestoto na Iniesta a toj pak kako da cel zivot igra krilo......
Super,samo vak da prodolziime.....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom