Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
2009-2013

16335415015534846790594.jpg

:D

Еве шти изјавил Дел Боске за Меси, ама кој го ебе бе не разбира ништо тој!

Del Bosque (coach ESP): "Messi without Xavi-Iniesta? He'd stay the best, nothing would change. Put him anywhere, he'll dribble all"

Упс.........
barcastuff (@barcastuff):

Victor Valdes (30) will inform the club in the coming days that he won't renew his 2014 contract. He'd like to play in another league. [ie]

Ич нема криво да ми биде. Нека оди кај сака. Само будала може да напушти ваков клуб

Не ми се верува ова. Па и тоа он сам сакал да си иде, да се пробал во друга лига. Во наредните денови можно е клубот да објави дека го продолжил договорот, ова ми се само бесмислени шпекулации.

Не ми се верува ова. Па и тоа он сам сакал да си иде, да се пробал во друга лига. Во наредните денови можно е клубот да објави дека го продолжил договорот, ова ми се само бесмислени шпекулации.
Која друга лига, втора лига?

Ако оди некаде би отишол само во Сити таму се Чики и Сориано.
Инаку Тони ја спомна веста со куќата а Росељ искочи со ваква изјава

Rosell (president): "Neymar's attitude? If he joins one day, he'll understand the club's philosophy. But I think we're not his only option."

Valdes mozebi saka da se preseli vo City zaedno so Pep?
No jas mislam deka se ili spekulacii ili izlegol so vkva izjava za da zemi pogolema plata....
AAAA ?:eek:
Najdobar golman za Barca e Valdes i obratno......ke se zaebe ako si odi.....
Inace ova so Nejmar kolku sakam da e vistina,neka dojdi na leto,so k*r ke ceka posle svetskoto....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom