Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе се надополнам по трети пат :) Никој нема по форумот како бомба да паднала а уствари петарда пукна во Мадрид :) на Ваљеканос .... Одлично одиграа сите Фабрегас 2 асистенции и еден гол ( подобро и неможе ) , Меси 2 гола, за него тоа е рутина ( ја надмина бројката од 300 погодоци во досегашниот дел од кариерата :cuc: ), Чави е легенда за која ќе се зборува многу во фудбалската историја, а Виља е најголемото засилување сезонава .... БРАВО БАРСА, БРАВО ТИТО, БРАВО КАТАЛОНИЈА !!!! СИГУРНО ЧЕКОРИМЕ КОН НОВАТА ТИТУЛА ВО ПРИМЕРА !!!!

^ Haha mnogu vozbuden si brat....
Inace zaboraviv uste nesto, ne razbiram zosto Messi ne sutira od daleku a znaeme deka ima odlicen sut.....

409346_521587384536615_1579307596_n.jpg

Xavi to Casillas: "With all my love and admiration. A hug, crack!"

Casillas to Xavi: "For a super guy, with all my love"

MOURINHO DISLIKES THIS
2010_10_5-2010_10_5_0_18_38-jpg-31773.jpg

Светов игра во гангам стајл, ама во Шпанија се игра... опа Барса стајл <><<><>>

Ајде нека ни е честито победата,не го гледав мечот но како што можам да видам по резултатот и полесно од очекувањата го добивме овој меч и ме радува тоа што конечно не примивме гол на овој меч,само да продолжиме вака и ја враќаме титулата во Каталонија :D

Шо така овие да не изиграа инфаркт утакмица во сабота во 22:00? :)

^ Ја прочитав веста на goal.com, изгледа од таму ја превеле точка. Нема врска ова, затоа што ќе го имаше во спорт и ЕМД, тие се најблиску до клубот и сите поважни информации излегуваат претежно од нив.

И нема логика Пеп да сака да го купи Цеск 2 лета по ред и на крајот да не му се допаѓа како личност или играч. Смешно е. Нема што да прават па шират дезинформации.(n)

Санчез се повеќе и повеќе ме разочарува, ептен ми е изгубен кога го гледам на терен, статистиката исто му е катастрофална, сезонава на 12 меча има само 1 гол постигнато, Виља од друга страна на само 260 минути поминати на терен има 4 гола, тоа ќе му дојде гол на секој 65 минути, одлична ефикасност, башка секој дел од играта му е на повисоко ниво од играта на Санчез, со Алба одлично се надополнуваат по левата страна, знае правовремено да се уфрли како централен напаѓач, да влезе во изгледна шанса, да проигра, да отвори простор за другиве, да брани кога треба, овој другиов ме плаши дека нема да се снајде најдобро во Барса, дај боже да сум грешка.

Mора Тито да почне почесто да го става Виља во почетниот состав.

Санчез се повеќе и повеќе ме разочарува, ептен ми е изгубен кога го гледам на терен, статистиката исто му е катастрофална, сезонава на 12 меча има само 1 гол постигнато, Виља од друга страна на само 260 минути поминати на терен има 4 гола, тоа ќе му дојде гол на секој 65 минути, одлична ефикасност, башка секој дел од играта му е на повисоко ниво од играта на Санчез, со Алба одлично се надополнуваат по левата страна, знае правовремено да се уфрли како централен напаѓач, да влезе во изгледна шанса, да проигра, да отвори простор за другиве, да брани кога треба, овој другиов ме плаши дека нема да се снајде најдобро во Барса, дај боже да сум грешка.

Mора Тито да почне почесто да го става Виља во почетниот состав.

Така е Боби, ама во врска со минутажата на Виља не го обвинувајте Тито ... Не заборавајте, Виља имаше повреда и неможе сеуште да одигра цел натпревар ... Санчез има голем потенцијал, лани одигра одлична стартна сезона, годинава е во криза тоа е јасно како бел ден ... Не можеме да очекуваме сите до еден да бидат во топ форма .... Време треба да помине за да Санчез се врати оној кој добро го знаеме ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom