Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
штеген или кој било друг само не викторче - алба-пике-маскерано-монтоја/адриано-бускетс-чави( сеуште е топ 5 играч во свет а гледам некој го немате во прв состав, аман бе... нормално ќе му се дава поќе одмор зато тука се тиаго и цеск ) -иниеста - педро - нејмар - меси

вака нешто очекувам следна сезона

Ќе ми каже некој од колку саат играме. На едно место најдов од 21h на друго од 22h ????

^ Затоа постои официјална страна на клубот. ;) Од 22h играме.
Иначе, читајќи ве, последните 2-3 страни, човек ќе помисли јули месец е, сите правите состав за наредна сезона. :D

На Арена Спорт 1 ќе ја даваат Барса па сите со Макс тв ќе имаат можност на раат да си гледаат.

Иначе вечер сакам противникот да добие пенал....if you know what i mean....;)

Пинто, Пинто, Пинто.....

• Ми се допаѓа
Reactions: Lu5
Za Sancez veke nema mesto u Barca,deckoto ne znae kaj se naoga,dali igra za Barca ili Osasuna.....
Villa slabo no eve toa e klasata,edna cista sansa eden gol....
Znaci sega za sega,bez Messi za golovi sme golema 0 .
Buskets MOZOK.......

bez mnogu problemi do lesen rezultat :)
sancez od natprevar vo natprevar mi izgleda se poizguben,ne e cudo na leto da go vidime vo drug klub :)

Dobro e,vtor mec po red bez primen gol i vtor mec po red Villa da postignuva gol,se vraka u forma....
Sancez kutriot premnogu se zalaga,trca ova ona ama pustiot za gol ne mu odi ....

Ајде бе Санчез требало да оди а?!
Ви се чудам стварно! Па човекот има криза како и секој играч, но важно е дека се труди да ја надмине таа криза, не е флегматичен. Му треба поголема самодоверба...

Санчез е многу добар играч, баш такво крило како што ни треба само треба да ја надмине кризата!

Ne znam zasto go kritikuvate Sanchez za utakmicava koga covekot si izigra super,samo nemase sreka da dade gol,a i mu ponistija eden koj mislam deka bese regularen.Villa iako dade gol daleku poslabo igrase od Sanchez.
;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom