Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Добро е, водиме 2:0, одлична игра. Ќе има петарда до крај....oh wait.

Немој Пеп да ми збори пред утамица, дека не се предале во лига, а после излегува со ваков смешен состав. Некој си небитен лик како Серхи Роберто ќе ми игра средина. Море мрш у пичку материну.
Бар одмори го Меси, не може да оди човекот.

Меси не сака сам да одмори. Сам сака да игра на сите натпревари и притоа без да биде заменет. Се по 90 минути игра.

Ама оваа игра е катастрофа бе, какви погрешни додавања, а освен тоа се само нашите се лизгаат...ко демек тие од Осасуна да ставиле ланци на копачките.

Вака не заслужуваме титула во Ла Лига!

шо има да ги разиграме играчите. ти разиграј тамо судијата да дај 3 гола за нас
Да бе местена е, играчи од светски тим, елитата на фудбалот, ќе местат натпревар против Осасуна бидејќи итака титулата е изгубена. Браво. Logic level : 13 yrs old.

Што не сака? Па кој е тренер? Нека го стават него тренер/играч, па нека прави што сака.
На што личеше оној шут? После ми чека еден саат, додека не го блокираа.

Пеп нека си го напика составов в газ. Па уште и Куенка и Тељо ги загрева :facepalm::facepalm:

407427_361953013821042_100000190382830_1660000_434509836_n.jpg

Сериозни сте со муабетите дека намерно судат против вас, за ние да освоиме титула? Ако сте сериозно, патетично е, нели вонземјански тим сте, не паѓајте на такво ниво..
И да не пробувам да провоцирам, бевте оштетени стварно, ама побарајте си ја грешката во вашиот тренер и вашите играчи, зашто кај вас во тимот не е нешто во ред. Ваљда ќе се опраите во второ полувреме, може и ќе победите, али јас послаба утакмица на Барса немам гледано во последниве 3 години.

Убаво вика All In, кога веќе се одмара нека се одмори Меси, ги изигра сите натпревари сезонава по 90 минути, се гледа последниве утакмици дека душа нема, игра лошо и без концентрација доволно.
Нема везе што сакал да игра, Пеп мораше да го одмори него кога веќе се решава да ги одмара Чави, Цеск итн...

Браво Валдес...да ти го е... дегажманот, од 5 топки 10 дава во нивните нозе.

Време е да се напуштат сите мисли дека има шанси(освен теоретски) да се освои Ла Лига и да се фокусираме на Купот и Лигата на Шампиони.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom