Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Вечерва не чека тешко гостување во секогаш тешката Памплона. Да не не залажува 8ката која ја изедоа на почетокот на сезоната, Осасуна не се слаба екипа. Па и знаејќи колку сме доминантни на гостински терен сезонава, ќе треба добро да се испотат играчите.

430542_358005984224276_146032762088267_1266166_1883401433_n.jpg

Слика за сва времена :). 1997 финалето на Купот на Бернабе.
Две многу битни личности има на сликава :)

Barça: Victor Valdes; Alves, Pique, Puyol, Abidal; Mascherano, Thiago, Sergi Roberto; Alexis, Messi i Pedro.

Официјално!
Многу храбар состав ако се земе во обзир дека со Осасуна е секогаш тешко,се надевам дека ова билдање на муда на Пеп ќе вроди со плод.
Јас верувам во победа :)

WTF?! Серхи Роберто...а и тоа без едниот од Чави или Иниеста!!:confused:

Во Памплона температурата е -5...исто така има и ветер! Тешко ќе ни биде вечерва, ама оптимист сум... :D

Нема потреба од експерименти сега, мислам дека мораше да стартува бар еден од Чави Иниеста, останува сега само да веруваме.

Ова веќе не е судиско ебење туку судиско силување со офсајдиве оваа година.
Срамота.

Кој по ред е овој регуларен гол да ни биде поништен сезонава? Ма нека идат у 300 пм. Пеп нека испробува формации и младинци цела сезона ако сака, од август си почна.

до кога бе....до кога ќе не оштетуват со вакви „офсајди“ :tapp:

Џабе слики од нас, треба да реагира клубот. Незнам во кој филм се влезени, сезонава е целосен грабеж. На секое гостување ни поништуваат голови, не судат очигледни пенали па и кога противниците бранат гол со раце. Преку органот ми е веќе.

ај у курац :tapp:
ќе ти ебам и судија и се, да не поништеа голот сеа друго ќе беше
па крвта да и ебам на тие копелаци шо судат. крв да серат

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom