Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Убаво што Дон Андрес ќе биде спремен, он си е почесен член на стадионот на комшиите. :love: А, лани во дербито во вториот дел од сезоната, на Камп Ноу им збрца и голче. :)

П.С.

Ladies and gentlemen, спремете се за сензација... :D НАЈНОВОТО ВИДЕО НА АЛАС.... СИТЕ АСИСТЕНЦИИ НА ЧАВИ ВО ДРЕСОТ НА БАРСА (од 2001 до последниот натпревар)... (y):cuc::cuc:
И нормално е што видеото трае околу 17 минути. :icon_lol:

Ајде мора утре победа и да продолжи победничката серија....

Досега на сите натпревари сезонава Пеп излегуваше со различен состав. Мислите ли дека и утре ќе продолжи таа негова традиција?
Еве, јас на пример типувам дека ќе излезе со истиот состав од Ел Класико.
Валдес​
Дани - Пујол - Пике - Абидал​
Бускетс​
Чави - Иниеста​
Меси - Цеск - Алексис​

Фина психолошка изјава од Пеп. Мора да се признае дека и у тој дел веќе е одличен.

А за утрешниот состав, очекувам по незнам кој пат сезонава да видам различен тим, иако најдобро би било да се излезе со составот на Че т.е истиот од Ел Класико, само не верувам Иниеста да започне од првата минута, иако веќе се врати на тренинзите.

Маркез ќе тренира 10 дена со Барселона.

Рафа можи одличен тренер во иднина да биди.
Иначе вечно добредојден е на Кампот слободно можи и да заигра ако сака :)

Rafa Marquez: "Sa Barçom ću trenirati 10 dana. Pitao sam za odobrenje, razgovarao s Pepom i on se potpuno složio. Sretan sam jer sa ponovo vidio stare prijatelje, imam sjajne uspomene na vrijeme provedeno ovdje. Htio bih se vratiti u klub jednog dana."
408140_333792763312265_146032762088267_1204585_1068123005_n.jpg

2012-01-07_ENTRENO_10.v1325946465.JPG

Рафа, еден од моите поомилени играчи кои играле во Барса. Убаво е што е повторно со екипата, макар на кратко време. Тоа што тренира со Барса за време на паузата во Америка е знак дека во овој клуб нешто му значи а и дека тој значи нешто за овој клуб. (y)

И да, уште ми е мака што не го прогласија за легенда кога си замина. :confused:

Познато е дека играчите од одбраната и задниот среден ред се релативно добри тренери, зш имет поголема и појасна слика за движењето на играта,зш пред нив е се.Сите акции,комбинации,ѓи започнуваат тие.....и гледаат како се завршвет.Рафа го имаше сето то + креативност и умешност со топка,фудбалско знаење.Така да,ко што спомна погоре некој,не би ме зачудило ако за 5-6 години тој седнит на клупата на Барса :)

Уште вас ве чекам 2&3+, имате претпоставки за составот?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom