P
pepito*
Гостин
@Ајсбој
можеш да си го смениш аватарот сега, има нова верзија од таа слика
можеш да си го смениш аватарот сега, има нова верзија од таа слика

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Колку е проценета вредноста на максвел и милито ??
И дали е сосема сигурно дека маскерано си заминува баш ми е жал за човекот многу е добар како одбрамбен играч мислам дека треба да остани и да биди замена за пујол да е според мене попрво би го продал бускетц од колку маскерано му треба време да се навикни на стилот на игра да е во добра форма ќе гази
И дали е сосема сигурно дека маскерано си заминува баш ми е жал за човекот многу е добар како одбрамбен играч мислам дека треба да остани и да биди замена за пујол да е според мене попрво би го продал бускетц од колку маскерано му треба време да се навикни на стилот на игра да е во добра форма ќе гази
Имав читано на еден македонски веб сајт за барса дека ќе си оди за околу 20 000 000 фунти ако дојди цеск манчестер сити беше во некој мал интерес за него
Имав читано на еден македонски веб сајт за барса дека ќе си оди за околу 20 000 000 фунти ако дојди цеск манчестер сити беше во некој мал интерес за него
Ne zaebavaat lugjevo od profesionalci sme ucele divingОд каде бе ова за Маскерано ?
btw