Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Ајде бе фанови, активирајте се малку во фан-клубов. Не сте сите на одмор ваљда.:icon_mrgr: Ај да не си правам јас монолози ко Saber во Фан клуб Депор. :icon_mrgr: шала

Е, видеото ми е хит, ама малку сум загрижен.
После тоа на 0:44, изгледа ќе ни треба и нов голман. :pos:

Кога тоа го гледав првиот пат си помислив дека тоа е знак за лоша сезона :confused:

http://www.goal.com/en/news/11/tran...ting-lisbon-secure-barcelonas-jeffren-for-37m
Нека му е со среќа во Португалија на Џефрен, таму нека се изнаигра.. овде ништо не покажа од својот талент а и не верувам дека ќе покажеше покрај таква конкуренција во нападот, едно големо ФАЛА за голот против Реал, еден од најбитните во неговата кариера засега.:)

Adios Jeffren.

Ако најде некој добро стримче нека постира.

Абе, никој не напишал дека Џефрен и официјално замина во Спортинг? Срамота.
За 3,7 милиони си отиде.
jeffren2.jpg

Pinto, Piqué, Thiago, Xavi, Villa, Keita, Dos Santos, Abidal, Fontàs, Carmona, Cuenca

Ајде еден натпревар онака со 3-4 гола разлика да добиеме.
--- надополнето: Aug 4, 2011 12:26 AM ---
cccccc.JPG
:tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:

Вчера го сменија терминот, од 2 требаше да почне.
И Пиќе сабајле твитна дека од 2 играат.. Чим он толку касно дознал livescore кај и да е утре ке дознаат... :D

Многу добро стримче ... Еве за второ полувреме на кој му треба ... Немам некој јак пц , ама ич не сецка ... Пеп некако не е баш расположен на клупа ... Давид Виља пред 2 мин утна шанса сам со голман , истрчан беше проба да го лобува ама погоди пречка ( за тие што не гледаат ) ....

^ Добра беше шансата на Виља, али нема среќа јебига.

Инаку ме бендисува играта, со оглед на тоа дека играме без Иниеста, Меси и Бускетс.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom