Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
@Ајсбој
можеш да си го смениш аватарот сега, има нова верзија од таа слика ;)

Росел се вратил од Америка заради Фабрегас. Ќе го привршеле трансферот деновиве.:sick: Наводно Цеск се збогувал и од соиграчите(по 100-ти пат:icon_lol:), а ќе снимал и видео за збогување од фановите на Арсенал.
А и Џефрен има голема веројатност денеска да тренирал со Барса за последен пат. Наводно Џефрен ќе отпатува во Португалија за да го договори трансферот во Спортинг Лисабон.

Едит: Еве и на официјалната за Џефрен
http://www.fcbarcelona.com/web/english/noticies/futbol/temporada11-12/08/01/n110801118623.html

П.С.
За во потпис: :)
scaled.php

Pep: "Falta un fichaje y todos sabéis quién es"

И Пеп почна да зборува отворено, во јавност во врска со трасферот. Можно е да биде нешто деновиве. Демек, петок бил крајниот рок за купување на Цеск.

Како е каталонци - македонци ?? Јас бев во аут поради обврски некој период ... Од подготовките искрено, не можев до сега да изгледам ниту еден натпревар, за жал ... Од Манчестер сме изгубиле гледам ... Само без нервози, УЖИВАЈТЕ .... Подготовки се ова ....

Тиаго е дефинитивно НЕНОРМАЛЕН :)

Хефрен заминува, уште Максвел и Милито и таман че биди. Абе шо опињаме за Фабрегас толку, аман го отекоја!

Колку е проценета вредноста на максвел и милито ??
И дали е сосема сигурно дека маскерано си заминува баш ми е жал за човекот многу е добар како одбрамбен играч мислам дека треба да остани и да биди замена за пујол да е според мене попрво би го продал бускетц од колку маскерано му треба време да се навикни на стилот на игра да е во добра форма ќе гази

Колку е проценета вредноста на максвел и милито ??
И дали е сосема сигурно дека маскерано си заминува баш ми е жал за човекот многу е добар како одбрамбен играч мислам дека треба да остани и да биди замена за пујол да е според мене попрво би го продал бускетц од колку маскерано му треба време да се навикни на стилот на игра да е во добра форма ќе гази

Од каде ти е ова за Маскерано ?

Нешто погрешно си разбрал друже !
--- надополнето: Aug 2, 2011 8:48 PM ---

Имав читано на еден македонски веб сајт за барса дека ќе си оди за околу 20 000 000 фунти ако дојди цеск манчестер сити беше во некој мал интерес за него

:pos: Нешто лошо имаш сонувано, брат! :icon_mrgr:

Имав читано на еден македонски веб сајт за барса дека ќе си оди за околу 20 000 000 фунти ако дојди цеск манчестер сити беше во некој мал интерес за него

Македонски сајт=грчка историја! Толку можиш да му веруваш!
--- надополнето: Aug 2, 2011 11:04 PM ---

Македонски сајт=грчка историја! Толку можиш да му веруваш!

Пујол вчера го донесе Малдини на тренингот. Потоа на твитер објави дека Малдини е неговиот идол и е феномен.
Вечерва ја играме и 5тата предсезонска утакмица. Противник вечерва(во 2 часот по полноќ, или 2:30) ни е Чивас. Против Чивас игравме и пред 2 години, изигравме 1-1.
Пеп потврди дека вечерва со сигурност ќе играат и Пике и Чави.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom