Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Конечно добивме играч од средина кој знае и сака да шутира од далеку.Не дека Чави и Иниеста не знаат да го прават тоа,едноставно играта на Барса не го дозволува тоа,но некогаш треба да се кршат правилата како што тоа го прави Тиаго.Извонредно,4 гола на 3 меча,2 гола против Баерн и 1 гол против МанУ....

Ја не знам што пекате по Фабрегас кога имате тон ѕверови ..

Добар натпревар изиграме BTW Тиаго ви е стварно звериште за 2-3 години ќе биде навистина достјна замена на Чави поздрав

Ja samo da ve pozdravam i cestitki za dobrata igra. Pozdrav.
--- надополнето: Jul 31, 2011 8:27 AM ---
Хмм....добар натпревар видовме...Мора да учат младите од грешките,примивме голови од грешки.Тиаго во 1то беше изгубен но во 2то се врате и одлично ја круница својата игра со прекрасниот гол.Почна на секој натпревар да се покаже. Дечкото средина игра а пукна од голови давање.....
Да не знае некој колку сериозно е повредата на Афелај ?
Дечките кои влегоа на крајот беа 5 пати подобри од Виља-Педро,тој Куенса многу добар.....
Како и да е,нека се радват малце ѓаволите;)

Isto ko so Real se poradva za kupot? Mislam deka nema potreba od vakvi izjavi i raDVanje ko so vikas, i taka e prijatelska i sluzi za voigruvanje. ;)

1312075576981.jpg

Не се плаши, не сме го земале уште.:icon_lol:
Кажуваат дека Фабрегас е спремен да го финансира трансферот во Барселона.
Т.е. евентуален трансфер на Фабрегас од Арсенал во Барселона би изнесувал 40 милиона. 29милиони Барселона веднаш ќе му исплати на Арсенал, +6 милиони ќе изнесуваат бонусите, а 5 милиони ќе ги финансира самиот Фабрегас. Е, сега како што знам, тоа не би било класично финансирање, туку тоа е делот од парите при трансфер кои завршуваат кај играчот, демек Барселона да не ги давала тие пари.. Бла, бла.

П.С.
283101_248994208458788_146032762088267_917520_8301280_n.jpg

Пике на млади години. :vozbud:

Isto ko so Real se poradva za kupot? Mislam deka nema potreba od vakvi izjavi i raDVanje ko so vikas, i taka e prijatelska i sluzi za voigruvanje. ;)
Шала беше,извини ако навредив некого но навистина не бев сериозен.Пријателски меч е и сите знаеме дека служат за експериментирање....;)

Екипо еве ме и мене после долго време :)
Нека ни е честито првата титула на Алијанц Арената годинава (ама не и последна), исто така нека е наздравје и Санчез малиот има да растура и тоа на велико.
За повеќе ме мрзи да се распишам :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom