Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Незнам ама никогаш не те сваќам сериозно бидејќи никогаш не си ни бил сериозен.А како требаше да одговорам?
Мене не ми е јасно што не земеме дефанзивец туку се офанзивци.Мислам дека ни треба некое освежување во одбраната, имаше гадни утки оваа година.Овие трансферите се раздолжуваат како влашки песни...аман веќе....
Денес, утре, денес утре...очигледно сакаат на навивачите да им газат по нервите
Ее што ќе ни е играч од одбраната, си го имаме Милито, а дојде топката кај него, веднаш мислам дека ќе ме стрефи срцетоМене не ми е јасно што не земеме дефанзивец туку се офанзивци.Мислам дека ни треба некое освежување во одбраната, имаше гадни утки оваа година.
Јас си стојам на истото.Имаше доста ситуации во кои ке добиев срцев удар заради пропусти на одбраната.Ее што ќе ни е играч од одбраната, си го имаме Милито, а дојде топката кај него, веднаш мислам дека ќе ме стрефи срцето
Благодарам на добредојдето, инаку омилен играч ми е ПујолLGBT, добредојде на форумот и ме интересира кој ти е омилен играч?
Јас сум нова овде, фан на Барселона, се надевам ке ме примите![]()
Благодарам на сите, се гледаме на квалитетна дискусијаДобре ни дојде .... Да си прославиме заедно многу трофеи и успеси .... Имај добар провод низ форумов![]()
Абе и тука си во право, ама не е уште доволно испечен он, дури сега ќе почне да се врти повеќе на раженот.btw Кога веќе правеме муабет за дефанзивец, не заборавајте Фонтас е пребацен во првиот тим ....
Погрешна проценка сум имал, јас мислев Пике.Благодарам на добредојдето, инаку омилен играч ми е Пујол![]()
На која основа само ме интересира?Погрешна проценка сум имал, јас мислев Пике.![]()