Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
А како требаше да одговорам?

Да имаше некоја информација, кога ТОЧНО ќе потпише Санчез, мислиш немаше никој да пише?
Штета, никој од нас нема врски во Барселона, па да знаеме кога ќе потпише.

Овие трансферите се раздолжуваат како влашки песни...аман веќе....
Денес, утре, денес утре...очигледно сакаат на навивачите да им газат по нервите

Овие трансферите се раздолжуваат како влашки песни...аман веќе....
Денес, утре, денес утре...очигледно сакаат на навивачите да им газат по нервите
Мене не ми е јасно што не земеме дефанзивец туку се офанзивци.Мислам дека ни треба некое освежување во одбраната, имаше гадни утки оваа година.

Мене не ми е јасно што не земеме дефанзивец туку се офанзивци.Мислам дека ни треба некое освежување во одбраната, имаше гадни утки оваа година.
Ее што ќе ни е играч од одбраната, си го имаме Милито, а дојде топката кај него, веднаш мислам дека ќе ме стрефи срцето

Ее што ќе ни е играч од одбраната, си го имаме Милито, а дојде топката кај него, веднаш мислам дека ќе ме стрефи срцето
Јас си стојам на истото.Имаше доста ситуации во кои ке добиев срцев удар заради пропусти на одбраната.

Јас сум нова овде, фан на Барселона, се надевам ке ме примите :)

Добре ни дојде .... Да си прославиме заедно многу трофеи и успеси .... Имај добар провод низ форумов ;)

Добре ни дојде .... Да си прославиме заедно многу трофеи и успеси .... Имај добар провод низ форумов ;)
Благодарам на сите, се гледаме на квалитетна дискусија :)

btw Кога веќе правеме муабет за дефанзивец, не заборавајте Фонтас е пребацен во првиот тим ....

btw Кога веќе правеме муабет за дефанзивец, не заборавајте Фонтас е пребацен во првиот тим ....
Абе и тука си во право, ама не е уште доволно испечен он, дури сега ќе почне да се врти повеќе на раженот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom