Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Мислам дека нема да има трансфери во одбрана и дека Милито останува.
Пеп кажа дека имаме пари за Санчез и Фабрегас, не знам што се секирате за џабе!

Добро никој не го негира тоа.
Ама мое мислење е дека Серијата наречена Фабрегас во Барселона ке си продолжи, и заради тоа мислам дека нема Барселона да ја дигне цената повеќе од 40м евра за Фабрегас а искрено не ни вреди толку, туку ај пошо запнале да го земат да видиме дали Арсенал ке се задоволи со толку пари, затоа што сите знаеме дека бараат 5м повеќе и кога Барселона ја зголемува колку што сакаат тие повторно бараат уште 5м повеќе.
Ако не успеат да го договорат трансверот со Фабрегас мислам дека подобро ќе ни биде да бркаме играчи за позициите кај што моменталните играчи ни се застарени или имаме потреба од нови.

Jас само колку не го сакам Фабрегас во тимот, ама ајде...
Лани ептен сакав да дојде, сега ич, не ни замислував дека Тиаго ќе прерасне во толку добар играч.

Ако се прашувам јас, подалеку од Фабрегас. И онака во средината се' функционира повеќе од перфектно, а според тоа, не треба форсирање.

Ех ама ако се прашуваме ние што си водиме дискусија моментално... :)
Затоа треба да видиме што и како ке се одвиваат работите во Клубот и што и како планираат.

Потоа треба да следува заминувањето на Макесвел, Милито, Џефрен, Бојан, Хлеб, Керисон, кое што можеме да извадиме речиси 32-38 миљони од овие играчи.
Бојан=10 до 12м, Џефрен=10 до 12м, Хлеб=2 до 4м, Макесвел=6 до7м, Милито=4 до 7м, Кеирисон=3 до 5м.
Највисоката понуда за Џефрен е околу 5 милиони, од Болтон. Другите(Валенсија, Ливерпул) даваат помалку. Барселона очекуваше да биде продаден за околу 3 милиона.

- Bojan will be a Roma player in the next hours. His agent was at the club offices today. Barcelona are waiting for one last document.

Збогум Бојане, фала ти за се што даде за овој клуб, се најдобро во Италија.

Едноставно неможеше да се избори за место во привиот тим, имаше многу голема конкуренција. Се надевам дека во Рома ќе ја добива таа минутажа што Пеп неможеше да му ја даде.

Pep Guardiola pide más paciencia a Cesc

:icon_mrgr:

Статистика за Ел-Класико натпреварите во изминатава сезона.

284513_10150319166240469_351142070468_9860846_1658623_n.jpg

--- надополнето: Jul 20, 2011 9:00 PM ---
- Freixa (spokesperson board): "I can't confirm the transfer of Alexis Sanchez, but as the sports director said yesterday, it's close."
Значи договорот е веќе постигнат, ама официјално не е потврдено. Така сконтав јас.

- Bojan is in Barcelona, waiting for a call from his agent. If the Alexis Sanchez deal is finalized, Bojan will join Roma.
Значи, се чека Алексис да потпише, па и Бојан ќе потпише веднаш за Рома. Во исто време двата трансфери да ги објават.

- The agent of Alexis Sanchez has arrived in Barcelona. He could soon meet with Barcelona and Udinese officials to close the deal.
Ќе ја биде работата деновиве.

Комплетирани пасови :pos:

Што сакаат нека прават само Фабрегас нека не го земаат, си имаме одлична средина плус сеа Тиаго шанса повеќе ќе добива не ни треба Цеск.
Камо да се комплетира трансферот на Санчез колку само среќен ќе бидам, незнам зашто го засакав играчов и на Копа Америка што следев, и Удинезе некој натпревар .. едноставно ѕвер е! :)

Кога треба од прилика да биде средено се со Санчез?
Што пишува на спорт.ес за агентот негов нешо демек треба да го финализираат трансверот може некој да каже кога ке биде се средено ?

Јас сум нова овде, фан на Барселона, се надевам ке ме примите :)
Да беше некој нов немаше да ме интересира, ама пошто си НОВА :) ај добре ни дојде многу титули да си славиме заедно, а најмногу да си славиме на секое Ел Класико :)

Утре во 9 сабајле, се ќе биде средено ;)

Ти никваш не си Озбилен :P

Да беше некој нов немаше да ме интересира, ама пошто си НОВА :) ај добре ни дојде многу титули да си славиме заедно, а најмногу да си славиме на секое Ел Класико :)
--- надополнето: Jul 20, 2011 11:08 PM ---

Ти никваш не си Озбилен :P
Славевме оваа година, само Реал една ни зеде но ако.
Имавме мала криза но ја пребродивме.И сега да продолжиме со полна пареа :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom