Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Еј еј, за глумење сте ненадминливи... нема муабет за тоа, срамота уште да се правдате...

Касиљас мислам дека трипати виде дека Педро е подобар глумец, не двапати... :p

Mуабетот ми е дек преувеличувате многу. Е читам и за Меси, после една одиграна утакмица против Албанија почнавте да викате еве докажа дека игра добро за репрезентација... И Грнчаров даде гол за нас (против Словачка чинам), и сеа и за него ко Меси муабети.

Значи, ја не го омаложувам Меси и неговиот квалитет, туку за муабетот дека не игра за репрезентација сјајно, треба уште да почекате па да го демантирате тоа.

Акси, не сум ја Гоче или некој од таквите со таков пост да ме цитираш... али ај знам тешко ти е што немоеш да дадеш црвено... еве ти лајк back 2 you... mњаh...:D

и да, заборавив дека сеа ќе ми стигнат милион цитати, пошто никој неможе да каже ништо против вас, вие сте светците... :love:

Акси????

Убаво беше трипчето викаш а?

Нема врска. Не ми се дрви веќе околу темиве со некој што само сака да замара. Уживај.

П.С.

Еве ти и од мене еден лајк. Чисто онака. Да ти вратам услуга.

Нека му е со среќа на Бојан во новиот клуб. Се надевам дека ќе прерасне во голем играч.

Одамна не сум бил на Кајганава, и глеам сте испоникнале у фан клуб Реал, па и ја кај вас малце...

Гледам некои викаат Педро е подобар од Санчез !? Во што бе !? Аааа во глума, да да во тоа е подобар... Ама у фудбал... бегајте бе... Туку некои и тој Алкантара го сметаа за подобар од Фабрегас, така да не треба да ви се замери...

За мене, Педро и Бускетс се обични просекуси, со развиен талент за глума... токму и тоа го прават во тимот, особено Бускетс. Добро сеа, Педро знае да даде гол коа ќе излезе сам пред голман... :rolleyes:

Нема љутиш нели... :D

п.с. Него и Санчез се реши да стане актер а? А добар фудбалер беше...

Не секој знае да даде гол коа ќе излезе сам пред голман.
Не секој знае да излезе сам пред голман.
Не секој знае што е фудбал. А ако навива за Реал сигурно не знае?

Деветката на Виља.
Седмицата на Педро.
Единаесетката на Санчез.

Може некој да ми ја објасни ситуацијата со Санчез, читам нешо и Сити испратиле понуда а денес требаше да стигне во Барселона за да ги завршат договорите.
Ако некој знае повеќе информации нека пишува на темава.

Да, сигурно Виља ќе ја смени 7цата :)

Мене не ми се верува дека Виља ке ја даде седмицата, Затоа што во секој клуб ја носеше дури и во Репрезентацијата.

Ама грдо е да му дадеш Деветка на Крилен играч, Заради тоа сакам Виља да ја земе деветката.

БТВ : Кеирисон ке го враќаме ? или го одкупи Сантос ?

Може некој да ми ја објасни ситуацијата со Санчез, читам нешо и Сити испратиле понуда а денес требаше да стигне во Барселона за да ги завршат договорите.
Ако некој знае повеќе информации нека пишува на темава.
Никој не знае да објасни. Новинарите си фантазираат, утре сигурно потпишува, наредниот ден утре сигурно, утре сигурно. . . .. Како и да е, ќе си почекаме дури да потпише Санчез со нас, ако воопшто го донесат.

Мене не ми се верува дека Виља ке ја даде седмицата, Затоа што во секој клуб ја носеше дури и во Репрезентацијата.

Ама грдо е да му дадеш Деветка на Крилен играч, Заради тоа сакам Виља да ја земе деветката.

БТВ : Кеирисон ке го враќаме ? или го одкупи Сантос ?
А ти кој мислиш дека је ќа земе 9ката, па грдо било деветка да носи крилен играч?
*Санчез сигурно нема.

Мило ми е за Бојан, сега се надевам ќе распали во Серија А ...

Jeffren постигна страшен погодок за Шпанија-21 .... Претходно асистираше за погодокот за израмнување во 89та минута...

Jeffren и Montoya како Messi и Alves! :D

Сега ќе му рипне цената на Џефрен, па кога ќе ги мениме со Санчез, ќе треба Удинезе да ни доплати, а не ние на нив. :D:D:D:D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom