ElNinho
Мадридиста!
- Член од
- 17 јули 2009
- Мислења
- 20.971
- Поени од реакции
- 57.779
За ElNinho:
http://forum.kajgana.com/threads/Фан-клуб-Реал-Мадрид.46161/page-706#post-4166769
Не замарај со глумењето ти касни дискусијата два месеца. Ги имаш Роналдо и Ди Марија во тимот. Играчите на Барса барем не се брукаат да глумат против Леванте и Спортинг. Следи си го линкчето до фан клуб на Лузер Мадрид.
Прашај го Касиљас во што е подобар Педро од Санчез. Ќе ти каже. Виде двапати само оваа сезона.
А, за Алкантара. Почекај две-три години, не е подобар од Фабрегас ама ќе биде. Ти теши си се дека ние се залажуваме. Имаше навивачи на Мадрид што тврдеа дека Меси никад нема да стане добар фудбалер и дека Робињо е болје од него и тога си се тешевте.
Еј еј, за глумење сте ненадминливи... нема муабет за тоа, срамота уште да се правдате...
Касиљас мислам дека трипати виде дека Педро е подобар глумец, не двапати... :p
Mуабетот ми е дек преувеличувате многу. Е читам и за Меси, после една одиграна утакмица против Албанија почнавте да викате еве докажа дека игра добро за репрезентација... И Грнчаров даде гол за нас (против Словачка чинам), и сеа и за него ко Меси муабети.
Значи, ја не го омаложувам Меси и неговиот квалитет, туку за муабетот дека не игра за репрезентација сјајно, треба уште да почекате па да го демантирате тоа.
Акси, не сум ја Гоче или некој од таквите со таков пост да ме цитираш... али ај знам тешко ти е што немоеш да дадеш црвено... еве ти лајк back 2 you... mњаh...

и да, заборавив дека сеа ќе ми стигнат милион цитати, пошто никој неможе да каже ништо против вас, вие сте светците...