Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Санчез е 90% кај вас, останатите 10% се тие мафијашите од Удинезе да не се испазарат со Шеикот :)

Санчез е 90% кај вас, останатите 10% се тие мафијашите од Удинезе да не се испазарат со Шеикот :)
Од тие јаки медиумски шпекулации за 'скоро завршени' или 'речиси готови' трансфери имаме трауми.:D Секое лето со Фабрегас слушаме дека се е готово, секој ден на Спорт и МундоДепортиво на насловна: 'Цеск утре потпишува договор', 'Работата е завршена', 'Цеск им кажа на пријателите дека за 2 дена се враќа во Барселона'. . . . .. .
Е, сега има разлика од Арсенал и Удинезе. Сигурно нема да прават такви проблеми како Арсенал и овие. Очекувам сепак Санчез да дојде, само ќе треба малку трпение.

Иначе
262151_219224991445319_183361031698382_684731_2705847_n.jpg

Тиаго танцува на терен, а Џефрен со одлична асистенција и гол у 1/2 финале.

Добра вест :)

The spokesman of the Board, Toni Freixa, made the announcement at a press conference on Wednesday: “Thanks to our active action with UEFA and the willingness of UEFA, it will be possible that in Champions League next season we can display the UNICEF logo on our shirt on the back, depending on the final design.”

aj malku da se nasmeeme :)

- Реал поднеле жалба до УЕФА, фудбал да се игра со две топки, за да можат и они да играат.

- Како се вика филмот во кој Реал освојува тројна круна?
- Невозможна мисија!

- Зошто репрезентацијата на Шпанија ја викаат Циркус?
- Затоа што жонглерите доаѓаат од Барселона, лавовите од Билбао, а кловновите од Мадрид.

- Што е заедничко помеѓу Телетабиси и Реал?
- Излегуваат на терен и прават будали од себе!
:LOL::LOL:

messi-birthday.jpg

Среќен роденден МАЈСТОРЕ !!!!!! Да си жив и здрав, фала ти за се што направи за Барса и знам дека уште многу години ќе не исполнуваш со своите неверојатни фудбалски квалитети.... Горд сум што живеам во ова време.....

Ме мрзи да пишувам за трансфери и шпекулации, ама за роденденот на Меси...ќе најдам време
Нека му е честит, нека е жив и здрав и нека прикажува вакви игри уште многу години, нека ја заврши кариерата во Барса
и нека го паметат сите како еден од најдобрите ако не и најдобриот што некогаш играл фудбал.
Фала ти мајсторе за се што направи за Барса до сега.

Среќен роденден легендо и уште долго време да им бидеш кошмар на Пепе, Карваљо и Касиљас.

срекен нека му е роденденот на меси и уште мн години да го носи дресот на барса и уште мн титули да прослави во црвено синиот дрес

Ретко пишувам, но затоа секогаш ве читам, ама морав да му го честитам роденденот на најдобриот фудбалер на светот во моментот :) Среќен Роденден царе и уште многу години да ни носиш радост :)

Среќен роденден ЅВЕРУ наш, да ни останиш во клубов до крајот на играчката кариера, па и потоа, ти посакувам голови, титули и ајде по некое детенце нека ти се вртка по дома

uste mnogu godini vo barsa i uste mnogu tituli osvoieni i uste mnogu dadeni golevi na kasiljas ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom