Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ивини ама јас не гледам таков потенцијал во тиаго.do Godina ili 2 Thiago ke go Zameni Messi ili Dvajcata ke bidat zverovi vo edna ekipa ko Kobe Bryant i O'neal vo pocetokot na 2000te godini.
ивини ама јас не гледам таков потенцијал во тиаго.
се сеќавам на првата утакмица на меси.. небо и земја во споредба со тиаго. меси е ист од дебито.
сакам да ме демантира тиаго. премногу се збори за него пред да се докаже. тоа е најлошо за фудбалер.
чави и иниеста станаа чави и иниеста со правење ѓаволски добра работа неколку сезони
затоа полека...
ивини ама јас не гледам таков потенцијал во тиаго.
се сеќавам на првата утакмица на меси.. небо и земја во споредба со тиаго. меси е ист од дебито.
сакам да ме демантира тиаго. премногу се збори за него пред да се докаже. тоа е најлошо за фудбалер.
чави и иниеста станаа чави и иниеста со правење ѓаволски добра работа неколку сезони
затоа полека...
Thiago ima nesomneno ogromen talent , isto i Fontas e dostoen za prv tim vo idnina. Samo ne znam ,mora da se bara nekoj centralen defanzivec na mestoto na Puyol.Thiago pokraj Xavi vo narednata sezona ke izrasne vo odlicen plej.
Imate informacii dali Iniesta ke igra vo vtornik?