Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
do Godina ili 2 Thiago ke go Zameni Messi ili Dvajcata ke bidat zverovi vo edna ekipa ko Kobe Bryant i O'neal vo pocetokot na 2000te godini.
ивини ама јас не гледам таков потенцијал во тиаго.

се сеќавам на првата утакмица на меси.. небо и земја во споредба со тиаго. меси е ист од дебито.

сакам да ме демантира тиаго. премногу се збори за него пред да се докаже. тоа е најлошо за фудбалер.
чави и иниеста станаа чави и иниеста со правење ѓаволски добра работа неколку сезони

затоа полека...

За едно сум уверен...Тиаго ќе стане стандарден првотимец во Барса.

Го продолжи договорот Тиаго?

се сеќавам на првата утакмица на меси.. небо и земја во споредба со тиаго. меси е ист од дебито.

сакам да ме демантира тиаго. премногу се збори за него пред да се докаже. тоа е најлошо за фудбалер.
чави и иниеста станаа чави и иниеста со правење ѓаволски добра работа неколку сезони

затоа полека...

Of lele...

Thiago ima nesomneno ogromen talent , isto i Fontas e dostoen za prv tim vo idnina. Samo ne znam ,mora da se bara nekoj centralen defanzivec na mestoto na Puyol.Thiago pokraj Xavi vo narednata sezona ke izrasne vo odlicen plej.

затоа полека...

aj ne preteruvaj.......

Не знам како мислите да дебитира Тиаго па да ви стане јасно дека ќе биде нешто од него ?Го споменувате со дебито на Меси???Претеравте ало....
Се гледа од авион дека детето ќе стане првотимец,јас уште од сега велам,микс е од Иниеста и Чави,а има и движења на Рони.Оваа сезона има 4-5 настапи а постигна 2 голови ( а игра средина ).Кога последен пат Чави постигна погодок?кога Иниеста?Конечно имаме перфектен среден играч за многу години,како што ни треба нас,и инстинкт за голови.

Не можете да очекувате од толку младинци во прв состав сите да се покажат.
Тие ќе се покажат екстра добро, ама не сите одеднаш, туку кога ќе игра по еден од нив во првиот состав, заедно со Чави, Иниеста, Меси, Пујол итн итн... А заедно во ист состав на теренот Монтоја, Фонтас, Тиаго..... не можат да направат некое чудо на гостински терен, плус тоа во Баскија.

И да. Тиаго е навистина талентиран. Ама, не треба да се очекува премногу од него. Пред утакмица сите пишуваат дека очекуваат гол од Тиаго, 2 гола, 3, 5, 10 гола... Или 6 асистенции.. Чави и Иниеста не верувам дека на нивни 19ина години толку многу биле експонирани во јавноста.
Тиаго има потенцијал за првотимец во Барса, а тоа ќе почне да го докажува од наредната сезона. Сакам тоа да го докаже на теренот, исто како и Чави и Иниеста, а не да го докажува тоа на насловните страни од весниците.

Една информација: Сите судии се за Барселона! Тоа бидејќи УЕФА наредува така.

:pos: абе до каде стигнавме...

Imate informacii dali Iniesta ke igra vo vtornik?

Iniesta fa part del treball amb el grup

2011-05-01_ENTRENO_11.JPG

Иниеста тренирал со останатите . . . Фит е :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom