Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување

Судијата кој лани ни го запре патот кон Мадрид. Катастрофално судење на реваншот од 1/2 финалето. Прво престрого му даде црвен на Тиаго Мота, после (најверојатно) голот на Пике беше во офсајд, кој не беше досуден, за на крајот да поништи чист гол на Бојан. Во 92 минута.:toe:
Да бевме Мурињовци, сега сите ќе прашувавме 'Пор ќе? Пор ќе? Пор ќе?' (Por que? Por que? Por que?).:):)

Судијата кој лани ни го запре патот кон Мадрид. Катастрофално судење на реваншот од 1/2 финалето. Прво престрого му даде црвен на Тиаго Мота, после (најверојатно) голот на Пике беше во офсајд, кој не беше досуден, за на крајот да поништи чист гол на Бојан. Во 92 минута.:toe:
Да бевме Мурињовци, сега сите ќе прашувавме 'Пор ќе? Пор ќе? Пор ќе?' (Por que? Por que? Por que?).:):)

100 пати сум го гледал клипот и 3пати повеќе сум го пцувал Франк, но тоа е тоа !!!! Кога Туре играше со топката НЕ СВИРНА ТУКУ СВИРНА ОТКАКО ГО ПОСТИГНА ГОЛОТ БОЈАН . . .. ОД РАКА Р НЕМАШЕ . . .

П.С Ај да не се правеме мадристи, кој судел, што судел :smir:

Ајде борбата продолжува во вторник...

211090_197394889304_768741_n.jpg

Вака ќе изгледа Кампот во вторник . . . GRACIES EQUIP:back:

Attachments

• 230489_10150229944850469_351142070468_9127585_2647384_n.jpg
    230489_10150229944850469_351142070468_9127585_2647384_n.jpg
    27,3 KB · Прегледи: 12

Tokmu taka , sega Kalimero pak ke se zali , pa toj e nevin site se protiv nego :( a De Bleckere sto sudel protiv Barca toa ne e bitno vazno Murinjo e osteten namerno mu go stavija toj sudija na Zadrid...

Tokmu taka , sega Kalimero pak ke se zali , pa toj e nevin site se protiv nego :( a De Bleckere sto sudel protiv Barca toa ne e bitno vazno Murinjo e osteten namerno mu go stavija toj sudija na Zadrid...

Ме интересира кој го судеше првиот натпревар против Арсенал на Емирати...кога му беше поништен чист гол на Меси и кога не беше досуден чист пенал.
И да...сите се фаќаат за вториот жолт картон на РВП, кој и покрај се беше според правилата. Така да за мене во двомечот против Арсенал, единствена екипа
која беше оштетена беше Барселона.

помина времето на Генерал Франко кога Реал ги земаше титулите со пушки и шмајзери......да нема камери Мурињо ќе ги опреми фудбалерите и со сатари да извлечи поволен резултат.....

Ме интересира кој го судеше првиот натпревар против Арсенал на Емирати...кога му беше поништен чист гол на Меси и кога не беше досуден чист пенал.
И да...сите се фаќаат за вториот жолт картон на РВП, кој и покрај се беше според правилата. Така да за мене во двомечот против Арсенал, единствена екипа
која беше оштетена беше Барселона.

На Емирати оваа сезона судеше Никола Рицоли од Италија, а лани(2-2) Масимо Бусака. :):smir:

На Емирати оваа сезона судеше Никола Рицоли од Италија, а лани(2-2) Масимо Бусака. :):smir:

Е тој, не можам да замислам што се ќе му испоебеа да беа фанови на Челзи или Реал :)

Ајде ајде уште малце до мечот.Иста ама баш иста тактика треба да постави Пеп,независно дали РМ ќе се бранат или отворено ќе играат.Иниеста најверојатно ќе биди спремен...Ајде уште 90 минути...

Зборовите на Гус Хидинк:

At one point in the match the entire Barca team just stood still in their own half, because 11 Madrid players were just defending in their own half. They did not want to play football. It was obvious this was Mourinho’s choice to play the game like this. Tough. Barcelona did not fall for the trap.’

Не знам дали некој во претходните страни го постирал клипов...
Добро се гледа со докази КОГО УЕФА штити:blabla:,и колку пати Барса била оштетена од судиите....:kesa:....
Посебно видете ги ситуациите кога Манчестер постигна чист гол против Порто на Мурињо,а судијата крена НЕПОСТОЕЧКИ ОФСАЈД....
Тогаш добри му беа судиите на специјалниот?:pos:
Голот на Милито против Барса лани е посебна приказна...:kesa:
Играта со рака на Јаја Туре при резултат 1-0 ја виде само судијата,никој друг...:tapp:
Поништен чист гол шо значеше финале за Барса....
И сега најде СПЕЦИЈАЛНИОТ ПЛАЧКО да ја оспорува победата на Барса....кога јасно се виде кој е кој оваа сезона.....:sport1:
Нека се префрли за тренер во боречки вештини,почна да го губи осетот за фудбал....
Порке,Порке,Порке,Поркееееееееееееееееее.....:pos: :music5:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom