Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
јас не гледам некои нови звезди од младиве наши, а читајќи на форумов ќе помислиш нешто друго.
не се летајте, млади се и зелени. очигледно недозреани за прв тим

втора утакмица со комбиниран состав и играме ужасно.

сите, ама буквално сите од резервите се достојни само за да бидат резерви. ниеден за у прв тим

dobro prvo,a loso vtoro poluvreme
se na se nemoze da bidime mnogu razocarani iako napravivme debilni greski vo odbranata :)

Хммм,изгубивме после 7 месеци во Ла лига но не беше важен меч,сеуште сме пред РМ со 8 бода и тоа е најважното.Уште 4 бода ни треба за да осигураме титулата.
Милито мора да се продаде,едноставно не е за овој тим...
Браво за Тиаго,од дечкото и то како ќе стане фудбалер од прва класа...
Разочаран сум само од нешто.Сакав Меси да постигнеше гол( свесни сме дека само за тоа играше ) и Деолофеу да добиваше барем 20 минути,ама тоа е тоа,повредите на Монтоја и Милито го спречија тоа....
И фала Богу немаме повреди од некои клучни фудбалери кои играа вечер...
Само се плашам да не влијае овој пораз за мечот во вторник,ама мислам дека Пеп ќе среди се....

Хммм,изгубивме после 7 месеци во Ла лига но не беше важен меч,сеуште сме пред РМ со 8 бода и тоа е најважното.Уште 4 бода ни треба за да осигураме титулата.
Милито мора да се продаде,едноставно не е за овој тим...
Браво за Тиаго,од дечкото и то како ќе стане фудбалер од прва класа...
Разочаран сум само од нешто.Сакав Меси да постигнеше гол( свесни сме дека само за тоа играше ) и Деолофеу да добиваше барем 20 минути,ама тоа е тоа,повредите на Монтоја и Милито го спречија тоа....
И фала Богу немаме повреди од некои клучни фудбалери кои играа вечер...
Само се плашам да не влијае овој пораз за мечот во вторник,ама мислам дека Пеп ќе среди се....

Мене ме изнервира шо не ни признајаа гол,демек офсајд било.Судијата да си јаде носо...

^Ајде бе па и ти, се дешава :)

пс.Мора да се извадаат сега за доделените црвени на Реал:P

Па да,ни беше поништен чист гол,ама нема што да се прави,грешки се прават...
Не е крив судијата,криви сме сами за овој пораз,иако не одигравме толку лошо како што кажува резултатот,само што противникот по сериозно играше ( мораше за опстанок) а ние колку да помини овој меч и мислите беа за во вторник...

имам некакво лошо претчувство за во вторник( се надевам исто такво какво што имаше Пеп пред првиот натпревар со Реал оваа сезона :)), мада 3 гола на домашен терен немаме примено од памти век...не верувам дека ке примиме баш сега...

имам некакво лошо претчувство за во вторник( се надевам исто такво какво што имаше Пеп пред првиот натпревар со Реал оваа сезона :)), мада 3 гола на домашен терен немаме примено од памти век...не верувам дека ке примиме баш сега...

Брат гризај јазик. Јас се надевам дека Пеп ќе знае како да ги мотивира играчите
и како да ја задржи разликата што ја имаме во наша полза.

Инаку за денешниот натпревар, од тоа што успеав да го видам...
од младиве што играа освен Тиаго, друг баш и не се покажа, што воопшто не ми се допаѓа.
Милито како по обичај си прави грешки...и загубивме безпотребно. Се надевав барем на реми,
но со оглед дека Реал загуби и дека сите се со мислите на наредниот натпревар во ЛШ и не е толку
страшно. И да, ни поништија чист гол.

Не е ништо страшно....
Со оглед дека беа релаксирани по поразот на Реал од Сарагоса..за очекување беше вакво нешто...
На 4 кола до крај имаме 8 бода предност пред Реал,подобар меѓусебен скор....+Реал има гостувања во Севиља и кај Жолтата подморница...
Титулата е 99% обезбедена(да не велам 100%)....
Сега ЛШ е полето каде треба да се насочат сите сили....
Да се изигра пак како треба со Мадрид,па да се чуваат силите за Вембли..
Да не се ризикува со клучните играчи во Лигата....
Добро да се изротираат,да се одморат,посебно постарите Чави,Пујол...
Прво да почекаме до вторник,да заврши Мисијата Мурињо,...:sekss:

јас не гледам некои нови звезди од младиве наши, а читајќи на форумов ќе помислиш нешто друго.
не се летајте, млади се и зелени. очигледно недозреани за прв тим

втора утакмица со комбиниран состав и играме ужасно.

сите, ама буквално сите од резервите се достојни само за да бидат резерви. ниеден за у прв тим

Дечко, Тиаго е нова ѕвезда, кога и да заигра сезонава, гол дава, ќе биде важна алка во средината за година-две. За другите не знам сеуште, Џерард е многу млад, Монтоја (кутриот) немаше време да се докажи. В година треба да видиме Џонатан Дос Сантос дали ќе го бива или не. Тие се најпознатите младинци. + овој комбиниран состав го вклучува Милито=ПРОПАСТ.

поразот на Реал донесе голема опуштеност и релаксираност во тимот на Барселона,натпреварот немаше никаков притисок за играчите-веќе се знае кој ќе ја освои Примера годинава

do Godina ili 2 Thiago ke go Zameni Messi ili Dvajcata ke bidat zverovi vo edna ekipa ko Kobe Bryant i O'neal vo pocetokot na 2000te godini.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom