Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Сеуште не е завршена сезоната па да зборуваме дека наша е титулата.:)
Не рипајте во воздух не е се завршено, не очекуваат пеколно тешки утакмици, што е најлошо гостуваме на сите тие.. е веќе ако добро ги поминеме можеме да помирисаме на титула.. И дај не ги споредувајте овие играчи на Реал со нашиот злато вреден тим.. па како може да играат јако кога секоја сезона ремонт прават во тимот.. не викам дека се слаби но сепак го немаат тој квалитет како нас..
Иначе овие новите опреми за тренирање баш се фенси. :icon_lol:

Сеуште не е завршена сезоната па да зборуваме дека наша е титулата.:)
Не рипајте во воздух не е се завршено, не очекуваат пеколно тешки утакмици, што е најлошо гостуваме на сите тие.. е веќе ако добро ги поминеме можеме да помирисаме на титула.. И дај не ги споредувајте овие играчи на Реал со нашиот злато вреден тим.. па како може да играат јако кога секоја сезона ремонт прават во тимот.. не викам дека се слаби но сепак го немаат тој квалитет како нас..
Иначе овие новите опреми за тренирање баш се фенси. :icon_lol:

Tocno titulata ke se resava i na tie natprevari najveke iako i derbito mora da se dobie.:)

Според мене па поверојатно е да кикснеме со некои послаби противници отколку со Валенсија/Виљареал/Севиља/Реал.:)
Ако земеме еден преглед откако Гвардиола е тренер(нон-стоп ова го потенцирам, затоа што од 2008 започна нова ера во Барселона), можеме да забележиме дека мноогу повеќе бодови имаме изгубено од Нумансија, Херкулес, Еспањол, Хихон, Мајорка и компанија, одколку од Валенсија/Виљареал/Атлетико/Севиља(Мадрид не ги ни спомнувам).

Реално гледано да блиску сме до титулата и тоа многу, ама не летајте пред време да не треснете после па сите коски да си ги искршите. И Вембли е miles miles away и за него има време, уште цели 5 утакмици не делат од Вембли.
И незнам зошто ама мислам дека Валенсија нема каде да бега, ама затао ми е повеќе страв од Виљареал/Севиља и скоро сум сигурен дека со едни од овие кикснуваме. Дај боже да грешам, ама и да кикснеме не е толку лошо, оти за Реал да освои титула ќе мора да не победи во меѓусебен дуел, па потоа до крај на сезоната да има два кикса помалку од Барса, а во киксовите на Барса мора да има и еден пораз.
Ќе биде весело тоа е сигурно, засега сме во одлична положба само смирено до крај и мислам дека хет-трикот нема во Примера нема каде да ни избега.

Среќен роденден, Давид Бабунски!:):)
zzzzBABAUNSKI.jpg

Ај, за 10-ина години да те гледаме како играч во првиот тим! :)

Непотребно се форсира тоа со одењето на Вембли!! Има доооолг пат до Лондон,прво да ги поминеме Арсенал па се додека не стигнеме во финале не треба да зборуваме за Вембли.

Со Севиља не се плашам дека ќе кикснеме туку повеќе ме плаши Валенсија.Не сакам да кикснеме барем до мечот против Арсенал.

^ И мене повеќе ме плаши Валенсија одколку Севиља или Виљареал. Со победа во среда правиме огромен исчекор кон одбрана на титулата. :)

никој не лета,само не помислуваме за губење на титулата. :)

имаме убава предност,реал во лоша форма и истите гостувања.
и тие ќе кикснат,не само ние.

е сеа ако ги тепаме и во куп и во првенство ќе престанам да ја следам барса,ќе се префрлам на хокеј на трева :vozbud:

Za onie sto ne se registrirani na twitter :

A Barcelona scout yesterday attended Palermo-Udinese to watch Palermo attacker Javier Pastore and Udinese forward Alexis Sanchez [gazzetta]

citav nekade deka Valencija ke igra duri bez 5 standardni...info poveke neso znae nekoj ?

citav nekade deka Valencija ke igra duri bez 5 standardni...info poveke neso znae nekoj ?

Станкевичиус, Топал, Бруно, Албелда, Мигел и Адуриз нема да играат, веројатно и Наваро ќе биде казнет пошо е гадно копиле, и тоа би било се. :)

Станкевичиус, Топал, Бруно, Албелда, Мигел и Адуриз нема да играат, веројатно и Наваро ќе биде казнет пошо е гадно копиле, и тоа би било се. :)

se nadevam,ama ne veruvam posto imase na sport.es statija "Messi pazi se od Navarro" .

se nadevam,ama ne veruvam posto imase na sport.es statija "Messi pazi se od Navarro" .
Марка и ЕМД бараат суспензија за него, првпат да бидат обединети во некој став. :) А и да не му дадат, нема да смени ништо он на теренот.

Ова од лани...

А и не му е првпат:

Пола тим на Интер го брка Наваро... :pos: овој лупна шамар и избега во тунелот, пиче.

--- надополнето ---

Пеп има проблеми со грбот, можно е утре тимот да го води Тито.

Бразилецот кој влчадее со десната беквоска линија во Барселона, Дани Алвеш ја сподели желбата уште долго да остане на Камп Ноу. Тој има договот до 2012, година, но преговорите за продолжување на истиот веќе неколку пати завршуваат со неуспех.

„Не можам да го замислам Алвеш без Барса“, се довери 27-годишниот Бразилец и додаде:

„Ако зависи од мене ќе останам во Барса до крајот на кариерата. Сега сме подобри од минатата сезона. Треба да продолжиме со истата филозофија. Сега ќе играме против силен противник (Валенсија). Тоа е тим кој зеде бодови од „Сан Мамеш“, а таму Атлетико ретк губи“, призна „дваојката“ на каталонците.

Покрај провокативните каталонски прашања Алвеш не го искритикува Жозе Мурињо.

„Тој е интелегентен човек. Знае како да ги мотивира фудбалерите. Но Гвардиола е повеќе од интелегентен“, заклучи Алвеш кој очигледно не е многу вешт со зборовите како со топката.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom