Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Za onie sto ne se registrirani na twitter :

A Barcelona scout yesterday attended Palermo-Udinese to watch Palermo attacker Javier Pastore and Udinese forward Alexis Sanchez [gazzetta]
Ајде да го лапнеме Алексис Санчез летоска..:)
Растур праи у Удинезе, еден од најдобрите крила во светот е.. Пасторе не ми праи мерак со играта, некако изгубен делува овие утакмици, а Палермо ќе бараат најверојатно над 50М за него што е премногу за недокажан голгетер.

Кој црн Пасторе бе.....Санчез е Илчо Наумовски за него :)

И кај ќе го ставите Санчез?
Не си правете филмови безвезе.

Настрана тоа. Ако веќе треба да се бира кажав Санчез е поим за Пасторе.

Гвардиола има болки во грбот.

Уште пред неколку недели, Пеп чувствувал болки во грбот, а болките се зголемиле во последните денови, па Пеп денеска не бил на тренингот. Сега е на терапија, а е неизвесен дали ќе патува за Валенсија.

П.С. Пеп кажувај лек, оти и јас нон-стоп страдам од болки во грбот.:):):)

za zal nema da ode vo valensija
veruvam deka nema da se zabelezi negovoto otsustvo

^ Од кај ја извади информацијава?

Оти јас само гледам дека пишува дека е неизвесно неговото патување во Валенсија, а не дека нема да оди со сигурност.

titoishere.jpg

^ Тито е наш ние сме титови !!! :)

ajdeeee Remuntadaaaa uste edna nedela !!! Da potsetam gledanje vo centarot na Skopje na video bim !!!

183349_1316081078344_1720246301_575777_7597730_n.jpg

Ќе ротира со Педро лево, така би ни изгледал нападот со Санчез:
-Санчез-Меси-Виља
Добредојден е од мене, ѕверски игра човекот.

Тито убаво си изјави дека секое гостување на Местаља е тешко и дека никогаш до сега не сме играле лесно на гости во Валенсија.
Барса на Гвардиола сеуште нема победа на Местаља против Валенсија. Време е и уверен сум дека утре нема да се спасат, па кој сака нека им игра.
Последната победа против Валенсија на Местаља ни е од 15 декември 2007, со Рајкард.

[video=dailymotion;xh1m23]http://www.dailymotion.com/video/xh1m23_el-barca-desestabilizado-por-el-ingles-y-por-shakira_fun#from=embed[/video]
:pos::pos::pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom