Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Ахх Виља,требаше да постигне гол оваа утакмица.. како и да е

Заслужена победа,Меси го постигна 25-тиот гол сезонава на само 20 натпревари (сите конкуренции се разбира)

Чави,стандард = звер

Ова, исто ко да го прашаш Пикасо „Добро бе освен ремек дела знаеш да црташ нешто друго.“
attachment.php

znaci kako sho se nadevaa navivacite na real i taka ispadna, sluzbeno :)
kako i da e osasuna se pokaza kako potezok tim od real :)

Сме ги убиле.. Честито победа и нека ни се множат, не бев во можност да го следам натпреварот !

Низок удар од федерацијата на Шпанија. Прво им викат дека ако неможат да полетат ќе ја одложат утакмицата за во недела, а после им јавуваат дека ако не стигнат ќе ги изгубат трите поени. Кралски подлизурковци. Уште едно браво за големината на Пеп, им се извини на навивачите на Осасуна поради целава ситуација.

Еве кој не гледал, овде може да ги види головите :)

samo zborovi ke trosime za goleminata na pep,bravo za nego :)

me mrze da baram moze nekoj da stave tuka so koj igrame do krajot na mesecov vo spanija,i isto taka i real so koj igra :)

Виља може слодобно да земе некоја недела одмор, тоа вчера беше врвот на неговата неспособност да даде гол. Ја гледам утакмицата на стрим и колку што избројав имаше 6 или 7 102,3% шанси очи во очи со голман и неспособњакот една не даде.

Изгледа друга утакмица сме гледале.Јас колку што можев да забележам Виља имаше само една 100% шанса и тоа на 3:0 резултат.

Не не сигурен сум дека беа повеќе...побарај некој клип по нетов

Не ми треба клип,кога ја гледав цела утакмица.
Плус асистираше на Меси за голот :)

^
Епа нека ти текне откосо по лева страна, 2пати очи во очи кога ја шутна у голман...еднаш кога беше во офсајд само не му свирнаа и пак искочи сам со голман.

3-4 сигурно зицери чисти ги имаше :)

А за асистенцијата нема лош збор, само ти викам се напињам кога го гледам како се бори со гол линијата.

Добар е Виља момци, 10 гола има постигнато сезонава, од кои 8 у Примера и 5 асистенции. Али што утиња зицери утиња. Вчера имаше 3 убави шанси, две од левата страна и една од десната.
Али, се дур влага у шанси, се дур отвара простор за другите, се дур се труди на терен, асистира и.т.н...едноставно дотогаш нема простор за загриженост. :)

Виља може слодобно да земе некоја недела одмор, тоа вчера беше врвот на неговата неспособност да даде гол. Ја гледам утакмицата на стрим и колку што избројав имаше 6 или 7 102,3% шанси очи во очи со голман и неспособњакот една не даде.
Потполно се сложувам со ова. Браво за муабетот :)

може вака пошто вие се жалите на Виља да направиме трампа...ние ви ги даваме Бензема и Игуаин а вие на нас Виља..
дај престанете да се жалете ,дечкото е чудовиште.трча,затвора,игра лево десно среден, одбрана апсолутно се.играчот вие прва класа...
што кога не дава голови..ја тепате секоја утакмица-ја тепате...па не се жалете затоа што имате феноменален играч:smir::smir:

и тој безкичмењак е најдобар стрелец во шпанија..
затоа ценете си го тоа што го имате ;)))))

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom