Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Ајде бе пријатели, што врска има тоа што не дал гол, може не му бил денот? од кај да знаеме. Виља е за мене многу добар, заразлика од Ибрахимович кој лани постигна 14 погодоци само во Ла Лига, мислам дека Виља ке постигне далеку повеке од него.
Нема зошто да го критикуваме, Ем прва сезона му е, мене мн ми се допаѓа тоа што е вклопен во тимот, дава голови, асистира, мислам дека моментално е најдобро можниот наѓач за Барса.

El Guaje! :) :) :)

Виља е добар играч тоа го докажува во дресот на Барса не го критикувајте дека си асистира и си дава голови анри во првата сезона во барса постигнал 19 гола и 9 асистенсии Ибрахимович имал 22 гола неможам да најдам колку асистенсии имал еве Виља е за сеа добар бе шо сакате вие

Моментално не постои напагач во светот кои подобро би се вклопил во играта на Барселона од Вила, така да остајте го чоекот на раат :smir:

Моментално не постои напагач во светот кои подобро би се вклопил во играта на Барселона од Вила, така да остајте го чоекот на раат :smir:

amauri_esultanza_toni.jpg
He's dont think so:pos:

Момци, муабетот ви смрди на 250 метра со пречки. :)

Ако се водиме според доказите и статистиката, Виља според мене дава и повеќе од очекуваното. 10 гола а уште не сме ни на пола од сезоната, и плус 5-6 асистенции колку ги има. Човекот со секоја утакмица само докажува дека е еден од ретките играчи кои можат да се вклопат и да ја пратат играта на Барса, а да не е од нивна школа. Плус ја има таа конструкција и говорот на телото, шо кажува дека без проблем може да полни мрежи уште најмалце 4-5 сезони. Виља е играч од типот на Дел Пиеро и Раул. :)

Ќе се цитирам на крајот на сезоната, ви гарантирам дека Виља ќе има 25+ :)

^ Еден од нив ќе биде добитник на Златната топка.

Него, ај што се сите од Барса, муабетот е што потекнуваат од младинската школата на Барса. :)

^ Еден од нив ќе биде добитник на Златната топка.

Него, ај што се сите од Барса, муабетот е што потекнуваат од младинската школата на Барса. :)

:bravo:

Само уште еден доказ за тоа кој клуб е најдобар во светот во моментот и од каде доаѓаат најдобрите играчи во моментот.

Хаха, Епа кој сака нека ја зема, битно од Барса се сите 3-ца :)
Мн ми е мило ова што го читам жими се.

Visca el Barca!
Visca el Catalonya!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom