Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
На Виља можите немиен да му го јадите...
Ако некој јаде гомна за него, нека отворе на интернет неговата статистика па после да јаде...
Несомнено дека Осасуна можеше да биде згазена со 0-8... али висење на Камп Ноу од 11 до 1 и пол... и патување од 2 до 8 ... прајте пресметки колку негативно може да влијае на играта. Потсетете се на 16 часовното(16 беа?) патување до Милано за утакмицата со Интер...
Инаку синоќешниот Виља беше истиот од 29.11.2010...
Џаст ин кеис, да не заборавите, можете немиен да му го јадите :)

ne ne,nikoj ne rece loso za villa
otvara prostor povike od noslo toa sigurno,prave asistencii so e mnogu vazno samo mnogu mala zabeleska e sho cistite sansi za gol gi promasuva
no sto e tuka e :)

ne ne,nikoj ne rece loso za villa
otvara prostor povike od noslo toa sigurno,prave asistencii so e mnogu vazno samo mnogu mala zabeleska e sho cistite sansi za gol gi promasuva
no sto e tuka e :)

Аман бе луѓе..па 2 гола на мадрид му бапна..што сакате и вие...секој натпревар да дава по 2 3 гола?
Имајќи предвид дека патувањето беше на брзанка...
дека Виља уште е пресен (иако се гледа дека веќе одлично е вклопен во играта), ако ја видите неговата статистика за постигнати голови и асистенции до сега ..јас мислам дека нема место за критики...(па Меси колку зицери има пормашено....).
Ќе има уште повеќе голови од Виља, јас сум сигурен во тоа.

VISCA EL BARCA !!!!
VISCA EL CATALUNYA !!!!

Аман бе, луѓе. Фали уште со Ибрахимович да го споредите.

Ако гледате само и само голови, тогаш Виља досега е одличен. Во лигата, има 8 гола од 12 натпревари(плус 5 асистенции). Во ЛШ 2 гола од 5 натпревари и 1 асистенција. Тие статистики се повеќе од одлични. Плус, во првото свое Ел-Класико, заби 2 гола на најдобриот голман.

Ако гледате во играта, Виља е еден од најдобрите и најкорисните играчи за својот тим моментално во Ла Лига. Гледам некој зборувате промашувал шанси. :uvo: Па, да, Ибрахимович не промашуваше многу, затоа што воопшто не влегуваше во шанси. Нормално, дека Виља ќе промашува кога нон-стоп влегува во шанси.

--- надополнето ---

Вкупно во сите натпреварувања досега, Виља од 18 натпревари, има постигнато 10 погодоци и направено 6 асистенции.

На што има вие да се жалите бееее луѓе.Све ви е совршено,не може никој да ве победи,што сакате појше?

На што има вие да се жалите бееее луѓе.Све ви е совршено,не може никој да ве победи,што сакате појше?

hercules-cf.gif

Hercules Club de Futbol, S.A.D. is a Spanish football team based in Alicante, in the autonomous community of Valencia. Founded in 1922, it currently plays in the Spanish first division, and holds home games at the Estadio Jose Rico Perez, which seats 30,000 spectators.

^ И тоа на домашен:kesa:

Али се искупивме со победата против Реал Мадрид:tv:

Како дечките од фан клуб Челзи што ви пишаа и ја ќе ви пишем, најсилниот тим во моментот го имате во цел свет. Виља прва сезона му е , човекот е ѕвер, што ако е промашил некоја шанса. Таа игра што ја имате нема другите екипи да ја постигнат у наредните 10 години. Само се надевам со вас да не се паднеме у лига на шампиони додек не исфрјиме дрвата у одбрана што ги имаме заш тогаш Виља или Меси ќе бутат некои рекорди по број на голови на еден натпревар. Иначе најдобар играч за мене у моментот е Иниеста, па Чави и трет е Месајата.

ПС.Со квалитетна одбрана да имаме не ви признавам никад дек сте подобри од Баерн :tv:

^^^
Дај бе стварно доста зборувате против Виља. Човекот си дава голови, отвара простор, навлекува по 2-3 на себе, асистира, прави се како шо треба. Полека прва сезона е, има изиграно 18 натпревари, се уигра, со Меси и со другите се читаат без проблем и вас пак не ви е погодено. Уживајте во деновиве кога рушиме се пред себе и не туку ја барајте иглата во сеното.

Иначе најдобар играч за мене у моментот е Иниеста, па Чави и трет е Месајата.

Кога веќе го спомна ова... :)

Според Газета токму ваков распоред ќе има наградата Балон Д'Ор за 2010.

Сите што го критикуваат Виља - ебате навивањето, човекот си игра на ниво, талентиран млад играч што ако остане повеќе време во клубот ќе стане клучен играч за екипата.

Сите што го критикуваат Виља - ебате навивањето, човекот си игра на ниво, талентиран млад играч што ако остане повеќе време во клубот ќе стане клучен играч за екипата.

Стварно е млад , има 29 години. Има уште многу време да игра едно 10 години сигурно.

Ок доста заебавање Виља е машина за голови , оваа сезона дава голови ама и асистира.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom