Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
честито нека е победата искрено не ја гледав утакмицата само 2 и 3 тиот гол ги видов ама барса беше доминантна од тоа што го видов .... и мило мие што му даде малце одмор на чави ...

Хет-трик на Пасторе во победата од 3-1 на Палермо над Катанија. Каков ѕвер е дечкото. Колку ми е жал што се откажавме од него, а 11512 пати изјави ЈАВНО дека сака да игра за Барселона. :(:(:(

neznam kakva ni bese igrata no veruvam deka bila odlicna kako i obicno.sudijata bil gomno no neka si ebe majkata :)
ako moze nekoj golevite da gi stave da gi vidam ako ne gi najdam do togas :)

P.S. messi e nesto povike od bog :)

Зампарини изјави дека ке го продава Палермо,па можеби од новиот газда може да се извлече Пасторе за некоја помала сума,реална!

Од новиов газда може да се очекува само да ја зголеми цената:)

Од новиов газда може да се очекува само да ја зголеми цената:)

Ако е разумен и ако нејке да му стои на патот на Пасторе да си ја оствари желбата(има такви газди) ке го продаде за реална сума!

Ако го договориле Афелај за во јануари тешко дека ке го купуваме Пасторе,оти следна цел ни е Фабрегас а трансфер-стратегијата на клубот е да не се троши повеке од 50 милиони во една година.

пс.Афелај 2 пати асистираше саботата во победата на ПСВ од 3-1.

Афелај е добро засилување за овој тим,додека мислам дека Пасторе и тоа како е преценет јес да има талент ама........

Запрашан дали би работел со „Специјалниот“, Пеп одрече со насмевка: „Ниту како прв, ниту како втор тренер. Дефинитивно не би работел со Мурињо.

Гвардиола потоа беше принуден и да ја прокоментира изјавата на „Специјалниот“ дека би му дал 50-годишен договор, ако беше претседател на Барселона:
„А јас пак мислев дека не ме сака... Хаха! Сепак, ако за две години успеав да изгубам толку коса, замислете ме по 50!“ - саркастично додаде шпанецот.

:pos::pos::pos::pos::pos:
Пеп ги ебе сите, само на малку 'покултурен' начин. :tv:

--- надополнето ---

ОФИЦИЈАЛНО: ПСВ и Барселона постигнаа договор за трансферот на Ибрахим Afellay на шпанскиот клуб во зимата.

^^ Од официјалната страница на ПСВ. Нека ни е со среќа.

Запрашан дали би работел со „Специјалниот“, Пеп одрече со насмевка: „Ниту како прв, ниту како втор тренер. Дефинитивно не би работел со Мурињо.

Гвардиола потоа беше принуден и да ја прокоментира изјавата на „Специјалниот“ дека би му дал 50-годишен договор, ако беше претседател на Барселона:
„А јас пак мислев дека не ме сака... Хаха! Сепак, ако за две години успеав да изгубам толку коса, замислете ме по 50!“ - саркастично додаде шпанецот.

:pos::pos::pos::pos::pos:
Пеп ги ебе сите, само на малку 'покултурен' начин. :tv:

--- надополнето ---

ОФИЦИЈАЛНО: ПСВ и Барселона постигнаа договор за трансферот на Ибрахим Afellay на шпанскиот клуб во зимата.

^^ Од официјалната страница на ПСВ. Нека ни е со среќа.
браво браво како што се очекуваше

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom