Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Sostavot ocekuvan..... Abidal veruvam deka dobro ke izigra CB.... Odime na POBEDA !!!!! VISCA EL BARCA....

P.S Izvinete za podrskata :toe:

Да му го свршам јас во уста на судијата, матер негова у пичка.

Нормален ли е тој помошникот бе...

Само ќе се цитирам,друго ништо не останува,мислам и сами видовте какво беше судењето.
Ако го казнат со 3 натпревари,јасна е ситуацијата.
Нешто слично како што проба федерацијата на Италија да го направи против Интер,ама не им успеа.

Што побрзо го прифатат играчите фактот,дека овој ќе суди цел натпревар против нас,тоа подобро.

А да,господ(Меси) нека ни е на помош :)

Нема збор/зборови шо може да да ја опишат акцијава и голот!

Офсајд имаше,е бе Барселонисти,бе ,само да ви помагале судиите.И после на Реал амдрид му помагале судиите.Па му имате платено бе пред утакмица за вас да судит,бе говедна гниди едни......Од месси голов чист офсајд!
Мала шала,се надевам дека не ја сфатите погрешно:smir:....Се врати предходно украдениот гол.Мн добра игра,и сосема заслужено водство/победа!:)

наместо одличниот фудбал, судијата ја заеба цела утакмица..ајде сега да не пцујам ама таа федерацијата изгледа става млекари да судаат дерби-натпревари од овој карактер...:smir:

Само ќе се цитирам,друго ништо не останува,мислам и сами видовте какво беше судењето.

Што побрзо го прифатат играчите фактот,дека овој ќе суди цел натпревар против нас,тоа подобро.

А да,господ(Меси) нека ни е на помош :)
Фала Богу!:tv:

Сега увидов дека овој не суди намерно против нас,туку врска нема од судење.
3 огромни грешки имаше на овој натпревар,кои директно упливаа на резултатот.Секој си имаше свое мало шоу.
Прво оној офсајд на Меси,кога требаше да биде 2:0 и место да мислиме со колку гола ќе излезе од Кампот Виљареал,прашањето беше дали ќе победиме.
После Максвел требаше да добие црвен картон,ама овој сакаше да компензира,што е најјадно од некој судија.
За на крај Меси да даде гол од офсајд.За ова последново не сум 100% сигурен,затоа што немаше добар агол,ама 99% беше офсајд.

Како и да е,честито нека ни е победата.

Cestito pobeda ! Sudijata-na moment si pomisliv: kako e vozmozno vakvi paceri da sudat derbi natprevari !No ete,fala bogu pobedivme.

P.S :Ocekuvam vakvi shit sudii na golemo godinava,se nadevam deka nema da imaat golem udel na rezultatite.

Poz

И јас се исплашив за натпреваро шо ке биде, по непризнаенио „офсајд “ гол судијата нема врска од судење како шо спомна Акси погоре, а сега ојдох да си легнам пошо 18 саати неам спијано.

Честито нека ни е победата. 3 бода против тежок противник.

VISCA EL BARCA !!!

Ајде дечки нека е честито победава и нека се множат.
Не ја гледав утакмицава прво го гледав до голот на Виљареал, ама од тоа шо читам судијава бил мизерија:tapp: Ајде важно успеавме да победиме па сега одиме во Грција по 3 бода и да си осигураме пласман и во ЛШ.
П.С. Вториов гол ПЕРВЕРЗИИ :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom