Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Па нели беше поништен гол на Педро,заради непостоечки офсајд на Меси?Беше.......
Беше офсајд 3 гол на Меси?Беше........(барем на репетицијата се виде)
Поради тоа мислев"Се врати предходно украдениот гол.":smir:
dr4w.jpg

Честито нека ни е Афелај, одличен млад играч земен за мали пари. Браво за Пеп и за управата. :)

Џими Џамп, веројатно најпознатиот навивач на Барселона, има проблеми и бара ваша помош. Секако, подготвен е да ви возврати на нему својствен начин. Можете да го замислите Жозе Мурињо со црвеното капче на Џими?
Човекот кој има упаднато на секој можен врвен спортски настан (финалиња на европско и светско првенство во фудбал, меѓу другите) + појава на сцената на евровизискиот фестивал како не-дел од настапот на Шпанија, очајнички ја бара вашата помош во решавањето на финансиските проблеми кои ги има поради изречените казни за влегувањето на терените.
Како замена за вашата добрина ветува дека неговиот трејдмарк, црвеното капче, ќе се најде на главата на Жозе Мурињо, тренерот на најголемиот ривал на Барса - мадридски Реал. Понуда која блауграна фановите тешко дека ќе може да ја одбијат, нели? Особено кога доаѓа од човек кој докажано си стои на зборот...

Да му помогнеме на Џими :tv:

imam 20 dolari na pay pal 4e mu gi pratam na zverov zimi se :D

Жал ми е за другине фан клубој, сите се спремаа, може две години пишат за Афелај, и на крај во Барса хахаха така беше и за Ди Мариа.

Ај добредојде на Афелај, нека прикаже добри игри за Барса и нека освои многу титули. :)

Ајде после 3 дена и јас се активирам, неможев да пишам порано, имав проблеми со нетот.

Прво да ја честитам победата над Виљареал, одлична партија од цел тим. Судијата ја посра работата и уништи добар натпревар, али што е тука е. За Меси нема што да се зборува, сите зборови се излишни.

Нека ни е честит новиот играч, добар играч зедовме е сега прашање е колку брзо ќе се адаптира на играта на Барселона и воопшто на шпанскиот фудбал, али ме теши тоа што не се фрлени многу пари по него, па и да биде flop of the season, нема да ми биде криво. Кога гледаме реално 3 милиони се ништо за играч кој е способен да игра на повеќе позиции и кој што има добра техника и брзина.

Имаме роднини по страна,а визна либерализаицја нели и здравје до година ако не ја укинат мама и тато планират да направеме како турнеја низ Европата.Па јас правам напори ако може некако у Барселона да идеме,,,ама ако може а јас се надевам дека ке идеме сакам да го видам градо на мојо клуб :)

Имаме роднини по страна,а визна либерализаицја нели и здравје до година ако не ја укинат мама и тато планират да направеме како турнеја низ Европата.Па јас правам напори ако може некако у Барселона да идеме,,,ама ако може а јас се надевам дека ке идеме сакам да го видам градо на мојо клуб :)

Џабе турнеја без Барселона :)
Инаку јас одамна сакам да одам на натпревар на Барса, само немам со кого за сега.
Се надевам во тек на 2011 ќе отидам на барем еден натпревар.

Џабе турнеја без Барселона :)
Инаку јас одамна сакам да одам на натпревар на Барса, само немам со кого за сега.
Се надевам во тек на 2011 ќе отидам на барем еден натпревар.

Па јас уште од летото прашав некој од форумот дали планира нешто вакво. Штета со парите уплатив за возачка, али ако си за на пролет април-мај месец може да направиме една екскурзија. И јас барам со кој да одам. :)

Па јас уште од летото прашав некој од форумот дали планира нешто вакво. Штета со парите уплатив за возачка, али ако си за на пролет април-мај месец може да направиме една екскурзија. И јас барам со кој да одам. :)

Искрено не сум го видел постот тогаш. Инаку јас сум за натпревар да гледам, не толку за обиколка на градот. (За тоа има еден куп тури од туристичките агенции) :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom