Ивица ЈМК
Forza Juve Per Sempre!!!!
- Член од
- 28 март 2010
- Мислења
- 1.399
- Поени од реакции
- 270
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Џими Џамп, веројатно најпознатиот навивач на Барселона, има проблеми и бара ваша помош. Секако, подготвен е да ви возврати на нему својствен начин. Можете да го замислите Жозе Мурињо со црвеното капче на Џими?
Човекот кој има упаднато на секој можен врвен спортски настан (финалиња на европско и светско првенство во фудбал, меѓу другите) + појава на сцената на евровизискиот фестивал како не-дел од настапот на Шпанија, очајнички ја бара вашата помош во решавањето на финансиските проблеми кои ги има поради изречените казни за влегувањето на терените.
Како замена за вашата добрина ветува дека неговиот трејдмарк, црвеното капче, ќе се најде на главата на Жозе Мурињо, тренерот на најголемиот ривал на Барса - мадридски Реал. Понуда која блауграна фановите тешко дека ќе може да ја одбијат, нели? Особено кога доаѓа од човек кој докажано си стои на зборот...
Да му помогнеме на Џими :tv:
Имаме роднини по страна,а визна либерализаицја нели и здравје до година ако не ја укинат мама и тато планират да направеме како турнеја низ Европата.Па јас правам напори ако може некако у Барселона да идеме,,,ама ако може а јас се надевам дека ке идеме сакам да го видам градо на мојо клуб![]()
Џабе турнеја без Барселона
Инаку јас одамна сакам да одам на натпревар на Барса, само немам со кого за сега.
Се надевам во тек на 2011 ќе отидам на барем еден натпревар.
Па јас уште од летото прашав некој од форумот дали планира нешто вакво. Штета со парите уплатив за возачка, али ако си за на пролет април-мај месец може да направиме една екскурзија. И јас барам со кој да одам.![]()