Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
леоооооооооооооооооооооооооооооооооооо месиииииииииииииииииииииииииии каков гол човече :vozbud:

Браво за Лео,одличен гол.
А легендата што застана,мислејќи дека е офсајд:pos:

Мора да се даде уште некој гол во второ и преку кур ми е од офсајди,изгледа сакаат да му прават конкуренција на Инзаги.

Играта е на ниво као и секогаш, али шо нејќе да влезе нејќе! Ако Виља пак не дае гол го носам кај иван исцелител!

Конечно 2-0.
Мислам дека Меси се израмни со Ривалдо во листата за стрелци во европските натпреварувања.:toe:

Играта беше одлична... кратки додавања, формирање на триаголници, долги топки. Одлично.

Иниеста е најдобриот играч на светот! Меси играше на позиција на креатор на играта заедно со Иниеста и се снајде одлично. Го имаше секаде, подаваше, асистираше, одземаше топки. Имаше и добра топка до Виља и ако овој се снајдеше подобро ќе беше убав гол. Али нека го нека се адаптира малце :)

Се на се одлична игра, ми се допаѓа начинот на кој го изигравме натпреварот... головите ќе дојдат:smir:

Честито нека ни е победата.
Не го гледав натпреварот но со оглед на резултатот и на тоа што го прочитав овде сме изиграле супер. Резултатот баш како што сакав, најмалку два гола и без примен. Ме радува што одбраната била на ниво. Мислам дека полека ќе го фатиме потребниот ритам.

абе 3+ ја имав само Браса ме скина, на ливче од 20ден. добивка 600ден.:kesa: а сигурно сте имале шанси за повеќе голови:toe:

абе 3+ ја имав само Браса ме скина, на ливче од 20ден. добивка 600ден.:kesa: а сигурно сте имале шанси за повеќе голови:toe:

Боље не прашувај. Виља само имаше 2-3 чисти, Алвеш, Иниеста.... многу, многу стоптоцентни шанси. :smir:

у пм кој малер сум... јас да не ја играв 3+ ќе победевте 5-0:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom