Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Ништо не може да се коментира додека не помине време. Неможе да го осудуваме или да го браниме затоа што е на чело на клубот само 3 месеца.

И што ќе се случи ако наредната година го донесе Пато (пример) или Фабрегас? Ќе викате дека треба да му се изгради споменик?:tapp:

abe kako saka neka ja vodi politikata rosel,najvazno e da si tepame nie i da lapnime nekoja titula
i najvaznoto da gi mackame zadrid :)

Е да.. тоа е најважно.:)
Гејналдо може да му попречи на Меси за фудбалер на годината.. почна да се разигрува..:)

Ретко кога сум изгледал цела утакмица на Мадрид, ама после ова што го видов вечерва(ја гледав целата), едвај чекам да дојде 27-28 ноември. Не викам ни дали се слаби, ни дали се јаки, само едвај чекам да дојде ЕлКласико. :)

Денеска целиот тим(со исклучок на повредениот Милито) тренираше. И Пујол и Чави тренираа заедно со останатите.
2010-10-19_ENTRENO_20.JPG

Ајде утре да им покажеме на Копенхаген кој заслужува да биде лидер на табелата. Јас секогаш сум скептик кога се работи за меч во ЛШ(посебно во групите), меѓутоа не би бил вистински фан на Барса доколку не верувам во магијата на Камп Ноу. Затоа, VISCA BARCA, одиме на победа и освојување на првото место во групата.
Мојот став е Чави да не стартува, а најдобро е воопшто да не заигра, независно од резултатот. Нека добие одмор, не мора ни на клупата да седи, нека отстапи место на друг. :)

Него, гледам и Тијаго тренира. Можат било кој од младите да настапуваат или треба да се пријават(ваљда Тијаго е пријавен)?!?!

Тиаго не само што тренира, туку е и во 19-те повикани за утре. Иначе да, може кој било од Барса Б да се повика.

Ја би го пуштил Тиаго во први 11 утре... сериозно.

Иначе судија ќе ни биде французинот Stеphane Lannoy.

Јас да сум Пеп, би го започнал мечот со 3 напаѓачи(а не со Иниеста во нападот). Сите екипи на Кампот играат затворено, па мораме да играме опасна напаѓачка тројка. Може тоа да биде Меси-Бојан-Виља, а зашто да не и Џефрен-Меси-Виља? Средината со Иниеста, Серхио и третиот нека е еден од Маскерано,Кеита или Тијаго. Во одбраната стандардната тројка Дани-Пике-Пујол, а лев бек по избор на Пеп. :)
На секоја позиција по еден играч Пеп нека си избере со влечење ливчиња.:):)

Црните болдирани се демек сигурни во прва 11-ка, а црвените оние кои пеп треба да влече ливчиња.

Валдес нема да игра на вечерашниот натпревар. Прв голман Пинто, на клупата Мињо. Виктор цел ден повраќал и имал температура.

aj kazi lavista so odgovoril pep
ne sum videl nisto

i pinto veruvam ke go zameni valdes odlicno

--- надополнето ---

ne mi se svigja ova ako xavi igra vecerva

--- надополнето ---

ne mi se svigja ova ako xavi igra vecerva

^ За него не знам баш, ама за Пинто и те како. Ќе дебитира во ЛШ...... на 35 години!! :vozbud: Никогаш не е доцна

А, да не му го направил Пинто ова на Валдес, за да брани во ЛШ??? Му се измочал во јадењето и овој сега повраќа. :pos::pos::pos:

Ibrahimovic напиша:
"Guardiola no sabe gestionar una plantilla de 22 estrellas y Mourinho si".
Превод: Гвардиола незнае да раководи со група од 22 ѕвезди, Мурињо знае.

Guardiola напиша:
"pues ya aprendere"
:back:

Што значи тоа од Гвардиола ако може некој да ми преведи ?

Мислам дека значи нешто „како и ќе научам“.Алудира на тоа дека во Барса нема 22 ѕвезди на располагање.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom