Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
znaci kako sho citam povtorno imame problemi so realizacijata na villa :)
mora nekako pep da go stegne i da ne bide tolku skrzlav villa

Заборавив на fantasy LS да го заменам Виља со Меси и ете што се случува :) Мора да проработи Виља, нека не го фаќа Ибра синдромот од втора полусезона лани. Како и да е верувам дека кај и да е ќе започне тимот да реализира подобро и ќе дојдат поубедливи победи.

Работата е што Ибра играше лошо, не ја држеше топката, не отвараше простор и не влегуваше во шанси. Виља игра сосема добро, добро е вклопен во тимот само што нема среќа последниве натпревари. Ако ме мене прашувате воопшто не ме секира тоа. Ќе проработи

Иниеста :cuc::cuc:,
во страшна форма е момаков....

Него, забелешки немам, освен малце во одбраната каде што на моменти ми изгледаат како дезорјентирани. :)

А головите....головите ќе дојдат таму каде што најмалку очекуваме, битно е дека се ствараат шанси на тони !!

Првиот гол на Меси беше перверзии..!!.. :vozbud:

Меси: Барселона е мојот дом
Добро сега Копенхаген помина, Примера е пред нас. Сарагоса на гости би требало да не претстваува којзнае каков проблем, ама со оглед на реализацијава наша годинава не зборувам ништо пред време. Само нека изиграат како вчера (не ја гледав ама од хајлајтсот видов дека сме се отепале од шанси), па головите сами ќе си дојдат. На Виља мислам дека му треба да го даде првиот гол за да влезе во форма. Каков и да било гол да даде важно да даде колкуда го сркши мразот и после тоа ќе биде: Nobody can`t stop this. Ајде дечки одиме на победа и со малку среќа и преземање на 1во место во Примера:)

Чави денеска доби одмор од страна на клубот и нема да биде повикан за натпреварот од саботата(22:00) против Сарагоса на Ла Ромареда.

Pep напиша:
"Messi es un jugador de una grandisima calidad. Sus prestaciones son de un nivel muy alto. El Inter podria ficharlo, pero tendran que llevarnos a nuestra caja 250 millones de euros y convencer a Leo para que dejara el Barca".
:back:

Вели дека Меси е играч со способности на многу високо ниво. Интер би можел да го купи, но ќе треба да ни дадат 250 милиони и да го наговорат Лео да ја напушти Барселона. :smir:

Масхерано на вчерашниот натпревар имаше најмногу прецизни подавања, 95% (82/86). Да додадеме и тоа дека 15 пати им ја прекина акцијата на гостите.

ova mi se svigja
samo trebe da mu se dava povike vreme da igra

Ќе биде борба со Буски за во прв состав :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom