Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Ето Ето Ето Ето......си отиде...ама срцето му остана во Барса

--- надополнето ---

Ќе биде тешко со валенсија ...ни фали Чави упм.

Валдес

Пике - Пујол
Маскерано

Дани - - - - - - - - Абидал
Серхио-Кеита

Иниеста
Меси-Виља

Според мене, вака нешто ќе изгледа составот за саботата против Валенсија. Не би ме изненадило и Тиаго да стартува. Но сето ова е само во случај Чави да не стартува(веројатно нема уште од 1ва минута).

Валдес

Пике - Пујол
Маскерано

Дани - - - - - - - - Абидал
Серхио-Кеита

Иниеста
Меси-Виља

Според мене, вака нешто ќе изгледа составот за саботата против Валенсија. Не би ме изненадило и Тиаго да стартува. Но сето ова е само во случај Чави да не стартува(веројатно нема уште од 1ва минута).
Каков црн Тиаго бе. Играме против првите во Лигата, против Валенсија која годинава игра препоредено, растура се пред неа. Ќе играат стандардните, е сега незнам само дали Иниеста ќе биде прекомандуван во нападот странично или ќе си остане во средина заедно со Кеита (најверојатно ми е тој да стартува)и Буски. Чави очекувам да влезе некаде 70та минута, а можеби и порано ако не оди со резултатов.

Каков црн Тиаго бе. Играме против првите во Лигата, против Валенсија која годинава игра препоредено, растура се пред неа. Ќе играат стандардните, е сега незнам само дали Иниеста ќе биде прекомандуван во нападот странично или ќе си остане во средина заедно со Кеита (најверојатно ми е тој да стартува)и Буски. Чави очекувам да влезе некаде 70та минута, а можеби и порано ако не оди со резултатов.

Демек Тиаго не може да пружи повеќе од некои од првотимците?? :pos:
Никој не ти вели за цел натпревар. До кај 60 минута и зависно од резултатот нека влезе некој(ако не е како шо треба ќе влезе Чави, ако имаме 'сигурно' водство ќе влезе на пр. Бојан, а Иниеста ќе си се врати во средината).

Демек Тиаго не може да пружи повеќе од некои од првотимците?? :pos:
Никој не ти вели за цел натпревар. До кај 60 минута и зависно од резултатот нека влезе некој(ако не е како шо треба ќе влезе Чави, ако имаме 'сигурно' водство ќе влезе на пр. Бојан, а Иниеста ќе си се врати во средината).
Абе ок се тоа, кажав и поназад дечкото игра, добар е, има надеж во него, ама полека малку смирете се со него. Годинава и така не ни е тргната баш сјајно па уште да ризикуваме со младиве не ми е некако за верување. Ама од Пеп се чекувам така да ќе видиме во сабота.

Не бе,каков Тиаго јас мислам дека средниот ред ќе биде вака некако:
Иниеста-Бускетс-Кеита

Тиаго? Каков Тиаго, нема шанси да влезе. Ако се сеќавате Бускетс кога дојде во прв тим седеше на клупа на поважните натпревари, Туре играше како првотимец. А сите знаеме каков играч стана Бускетс. Пеп си има некоја филозофија. Младите влегуваат на помали натпревари, за да стекнат искуство или кога има повреди.

Кога Пеп е во прашање ништо не е познато со составот до самиот почеток на натпреварот... Можно е и Барса Атлетик да излезе на терен и да ја победи Валенсија :) Шалата настрана, се сеќавате на второто Ел Класико, со каква формација го победивме Реал... Нема воопшто да ме чуди ако Тиаго е во составот... Пеп го форсира веќе во првиот тим... Џонатан го изостави, Тиаго е сега во прв план... За неколку години верувам дека Тиаго ЌЕ Е НОСИТЕЛОТ НА ИГРАТА, а верувајте доволно е зрел моментално да игра против било кој состав...

Ај, ќе почекаме до утре. Сега, според вас нема шанси да влезе, ама утревечер ќе се радувате на неговите пасови. :):) шала, ништо не е сигурно, Чави денеска тренираше со останатите, па ќе видиме дали ќе може и да стартува утревечер.

Ај, ќе почекаме до вечер. Сега, според вас нема шанси да влезе, ама вечерва ќе се радувате на неговите пасови. :):) шала, ништо не е сигурно, Чави денеска тренираше со останатите, па ќе видиме дали ќе може и да стартува вечерва.

Петок сме денес. :icon_bigg

со Валенсија на Иниеста местото му е во средниот ред,никако во тришилецот....мора да се задржи нивото на игра во средината затоа што Валенсија делува доста разиграно годинава.....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom