Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Не знам само како паѓате на вакви квази-таленти...и како повеќе го цените туѓото него вашето!

На секоја утакмица постигнува гол и прикажува добра игра за разлика од нашиве трупци..
Колку такви таленти ги имало досега...
Го имаш некад гледано како игра?
Или заклучи по лајвскор?
Игра добро детето,не викам не...ама треба уште фурни леб да јаде,за да игра во Барселона.
Педро е класа над нег.За Бојан нема да коментирам,затоа што уште немам оформено целосно мислење за него,ама несомнено е огромен талент.

http://www.totalbarca.com/2010/news/barcelona-tracking-dortmund-starlet-shinji-kagawa/
Барса се интересира за Звездата на Дортмунд Шинџи Кагава..
Според мене добро решение би бил тој.. Подобар е од Педро и Бојан моментално.

Го имам гледано неколку пати, не е лош ама мислам дека не е ништо подобар од Педро. Педро е доста добро усогласен со моменталната игра на Барса така да ваков играч (просечен) најмалку и треба на Барселона во моментов. А за измена, чекање шанса и греење клупа има дечки од клубот како Џефрен, Нолито и компанија

Do you think the fans are being too impatient with Bojan?

XAVI - "Yes, I do, because I think he’s doing well. Much more mature than before. He’s taking on an important role within the group. He’s always very professional and looks after himself and works hard –the goals will come. He was unlucky the other day, but so were the rest of the team, not just the strikers. It seems like all the responsibility is on Bojan’s shoulders and we all have to help him. He’s scored goals all his life and I’m sure he’ll continue to do so."

Дај не кините зелени, Може со Бојан може да се равни тој Жолтиот, ама со Педро не го споредувајте.

Кинезот игра само во Бундесот,каде одбраните се боранија,а Педро/Бојан таму би биле Меси и би постигнувале по 40 гола во сезона!
Талент е детето не викам не,но треба уште многу фурни леб да јаде за да игра во поголем клуб.

Милито се повлекол од тренинг поради некоја повреда.

Го имам гледано неколку пати, не е лош ама мислам дека не е ништо подобар од Педро. Педро е доста добро усогласен со моменталната игра на Барса така да ваков играч (просечен) најмалку и треба на Барселона во моментов. А за измена, чекање шанса и греење клупа има дечки од клубот како Џефрен, Нолито и компанија
Промашува празен гол од 2 метри.. Се гледа колку е уогласен.

Иначе Џефрен беше стрелец за Шпанија у-21 во победата против Хрватска(0-3), а влезе како замена на Бојан.

GET WELL SOON, MILITO!

--- надополнето ---

Иначе, не знам колку е точна информацијата дека крилото т.е. 7-цата на Валенсија, Жоаким нема да настапи против нас заради повреда.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom