Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Каков црн Тиаго бе. Играме против првите во Лигата, против Валенсија која годинава игра препоредено, растура се пред неа. Ќе играат стандардните, е сега незнам само дали Иниеста ќе биде прекомандуван во нападот странично или ќе си остане во средина заедно со Кеита (најверојатно ми е тој да стартува)и Буски. Чави очекувам да влезе некаде 70та минута, а можеби и порано ако не оди со резултатов.Валдес
Пике - Пујол
Маскерано
Дани - - - - - - - - Абидал
Серхио-Кеита
Иниеста
Меси-Виља
Според мене, вака нешто ќе изгледа составот за саботата против Валенсија. Не би ме изненадило и Тиаго да стартува. Но сето ова е само во случај Чави да не стартува(веројатно нема уште од 1ва минута).
Каков црн Тиаго бе. Играме против првите во Лигата, против Валенсија која годинава игра препоредено, растура се пред неа. Ќе играат стандардните, е сега незнам само дали Иниеста ќе биде прекомандуван во нападот странично или ќе си остане во средина заедно со Кеита (најверојатно ми е тој да стартува)и Буски. Чави очекувам да влезе некаде 70та минута, а можеби и порано ако не оди со резултатов.
Абе ок се тоа, кажав и поназад дечкото игра, добар е, има надеж во него, ама полека малку смирете се со него. Годинава и така не ни е тргната баш сјајно па уште да ризикуваме со младиве не ми е некако за верување. Ама од Пеп се чекувам така да ќе видиме во сабота.Демек Тиаго не може да пружи повеќе од некои од првотимците??
Никој не ти вели за цел натпревар. До кај 60 минута и зависно од резултатот нека влезе некој(ако не е како шо треба ќе влезе Чави, ако имаме 'сигурно' водство ќе влезе на пр. Бојан, а Иниеста ќе си се врати во средината).
Ај, ќе почекаме до вечер. Сега, според вас нема шанси да влезе, ама вечерва ќе се радувате на неговите пасови.шала, ништо не е сигурно, Чави денеска тренираше со останатите, па ќе видиме дали ќе може и да стартува вечерва.
Петок сме денес. :icon_bigg