Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Добро бе шо гледа Гвардиоала во Бојан....:nesvest:
Јас не знам шо има детево толку квалитетно шо толку го форсираат па дури и 9ката ја носи....:ija::ija::ija:....
Врска нема....Потенцијал е дечково-ама за во Леванте,Хихон и слични тимови-не за во Барселона..
Не беше само на денешниот меч ТАПА,туку и на ред други мечеви е најслаба алка од целата игра на Барса....
Денес да изиграа и уште еден меч,со ваква игра немаше да дадат гол.....
Денес немаше гол играч-играч кој од најмала шанса ќе даде гол,мачење,мачење..без идеја...џабе посед,џабе доминација....:tapp:...
Голема грешка на управата на клубот е шо не доведе уште еден шпиц кој ќе го заменува Виља....
До кога со вакви грешки во одбраната:ija:..
Па и во вакви малер мечеви барем одбраната треба да биди на ниво-а не да се примаат без врска голови-па оди мачи се и давај 2 гола против екипа шо се брани со 11 играчи напикани во 20 метри...:tapp:....
Добро е шо не се прими гол...како што летаа во одбраната денес,можеше лесно да се повтори епизодата Херкулес....
Тоа е тоа....каква игра,каква завршница-таков резултат..:pred:

Бојане КркиЧУУУУ мрш во Б тимот на Барселона....манекенче едно,како пиче си некое...сиктер таму....:violent1::violent1::violent1:,да не те гледам повеќе зошто ќе оди курбан телевизорот од нервози гледајќи те тебе како се спрепнуваш од топката-дрвоооооооооооооооо:violent1:

samo edno ke kazam
ne sme ni polovina od lani i od lomnani
site ocekuvaa so villa da imame strasen napad,a go imame recisi najslabiot
bojan voopsto ne trebe da igrae za prviot tim na barsa

Mislam deka prva izmena trebase da bide nadvor Bojan,na negovo mesto Nolito,samo Bojan ne funkcionirase kako sto treba,pred toa! Januari ni trebaat tri,cetiri seriozni zasiluvanja,inaku so uste nekoja podolga povreda (kako lani na Iniesta) mislam deka slobodno moze da se otkazeme od titulite godinava!

Сакаат со се топка да влезат во гол, така би била реализацијата 100% ама не е баш така во последниве дуели. Едноставно ќе сме сведоци во текот на цела сезона да играат бункер сите екипи против барса (денес не беше таков примерот со мајорка, да не бидам погрешно сфатен). Затоа недостасуваат шутеви надвор од 16 метри. Има само обиди за уфрлање на играч и тоа оди во последно време многу тешко.

До некаде ме радува фактот што ги реди младите играчи како Тиаго и Нолито, ама на 1:1 резултат тоа не треба се прави. Не се уште искалени добро.

5 бода на Ноу Камп едноставно се премногу бодови изгубени во овај дел од шампионатот.
Да се надеваме на поефикасна игра во иднина

--- надополнето ---

samo edno ke kazam
ne sme ni polovina od lani i od lomnani
site ocekuvaa so villa da imame strasen napad,a go imame recisi najslabiot
bojan voopsto ne trebe da igrae za prviot tim na barsa

Лани не мислеше така сигурно на последните 5-6 натпревари кога играше пред Ибрахимовиќ. Едноставно годинава нема втор шпиц играч па ќе мора да се задоволиме со услугие на Бојан. Тоа е тоа. Да не правиме од него втор Бускетс на форумов и после на сите еден ДЕМАНД.
Многу брзо се коментира за одредени играчи дека не чинат од само еден или два одиграни натпревари.

Рекле старите, трпение спасение :)

Ајде полека без нервози и без пцуење.
Да изгубивме пет бода многу рано на домашен и тоа против екипи против кои тоа ни на крај памет не ни беше. Да Бојан ја нема таа форма, ама џабе не го пцујте цело време кога лани на крајот он ни ја донесе титулата. Лани на крајот ан сите ни чинеше Бојан кога можеше да се истура од голови. Нолито и Тиаго не се играчи од кои што се очекува да направат чудо на 1-1 во последните 15-20 минути. Немаат искуство, неможе од нив да се чека нешто. Не ја гледав денеска целосно утакмицата, ама од тоа што изгледав, одбраната си правеше екскурзии на моменти, Иниеста на моменти се нагубуваше, пасовите му беа ужас.
Најмнгу ме нервира фактот што губиме бодови дома, а нагости освојувамe се живо и диво. Има пауза сега, ама следниот натпревар ни е далеку од наивен. Валенсија годинава играат ко препоредени, кога сите очекуваа дека нема да им оди без Виља и без Силва, тие играат како што одамна ги немаме гледано. Добро е што Виља ќе се врати за тој натпревар, па во напад одиме со Виља, Меси и се надевам Педро доколку не му е сериозна повредата. Ако не ќе мора да се игра Џефрен таму, за во средината да царуваат Иниеста и Чави, оти денеска се видовме без Чави какви пасови даваме.

Катастрофа!!! Незнам што друго да кажам,изигравме добар меч,само во прво полувреме можевме да постигнеме 4-5 гола,ама реализација нема-нула,џабе е се што играме добро и создаваме толку шанси кога реализација нема,мора Пеп да ги стегне добро и да поработи на реализацијата,зашто ако продолжиме вака,уште на почетокот на првенството можеме да ја загубиме титулата.... и во Јануари мора да земеме уште еден напаѓач,замена за Виља,зашто се гледа дека Бојан не е во таа форма како што беше лани на последните неколку меча.

ви фалеше реализатор..бојан се трудеше ама не влезе што да правиш
приметивте дека не го игравте истиот пресинг на нивна половина..веројатно на пеп му беше страв да не излезат од игра а потоа одбраната да остане гола,.е тоа е тој бускетц кој НЕКОИ го правеа бос...
абидal сместа трансфер...па и не беше тоа толку лошо но се осекa одсуството на Бускетц најмногу...

Kako ne mozese da predvidi upravata,deka posle dve godini,so tolku natprevaruvanja ,trofei i plus svetskoto prvenstvo,vo koj kosrturot na Spania bea 9 nasi igraci,ke dojde do zamor i mnogu povredi nemozam da svatam! Izgleda i Pedro ke bide dve nedeli aut,utre oficijalno okolu povredata!

Абе кулирајтеси, Имавме супер игра ама ете, неможевме да постигнеме гол тоа е. Бојан е Дрво, заедно со Алвес.

abe kako da kulirame koga do sega od bezvezalni ekipi imame dva ne uspeha i napagjacite ni se tapa osven messi
srekja golema i real sho se nespretni pa tuka nekade sme

дрво не дрво им дае гол на Реал.. Инаку со кој игравте ?

--- надополнето ---

Реал тепаше 6:1 бате!!

Само едно да ве прашам, немате друга опција за напаѓач,покрај Бојан? Па детенцево нее ни за во Понфредониа,или Елче, а не пак во Барса прва постава ке ми игра.па се потсмеа цинички при една чиста шанса,едно дрво па удри удри... цццц, а и кој ми е крив 1.20 не се става у кладилница....:nerv:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom